Szezonra időzítve érkezik a legújabb magyar gasztrokalauz, a Street Kitchen Guide
Idén, a nyári szezonra időzítve jelenik meg először a Street Kitchen Guide, amelyben az ország 500 menő vendéglátóhelyét mutatják be az olvasóknak. Az egyes kategóriákban a dobogósokat még díjjal is elismerik a Big Green Egg–Street Kitchen Guide Díjátadó keretein belül.
A Street Kitchen csapata most egy több mint 300 oldalas könyvben mutatja be Magyarország 500 olyan vendéglátóhelyét, amely a szerkesztőség tagjainak leginkább elnyerte a tetszését.
A kiadványban 15 kategóriában gyűjtötték össze a vendéglátóhelyeket, külön kategóriát kaptak a fagyizók, a cukrászdák, a street food helyek, a kávézók, a pékségek, sőt a lángosozókat, távol-keleti éttermeket és fenntartható helyeket is külön vették górcső alá.
A Street Kitchen célja, hogy a friss kalauz útmutatóként szolgáljon a belföldi utazásokhoz: bárhol is legyünk az országban, egészen biztosan találunk a közelben olyan helyet, amelyben nem fogunk csalódni.
A kiadvány június 6-án debütál a nagyközönség előtt, az első Street Kitchen Guide Díjátadón, amelyen az egyes kategóriák legjobbjai is átvehetik majd a nekik ítélt díjakat.
A Street Kitchen Guide már rendelhető a Street Kitchen oldalán, ahol korlátozott számban a gálára is elérhetők még jegyek.