You are here: Home > Termékekről > A legkedvesebb illatainkat hozza el nekünk az új Ariel

A legkedvesebb illatainkat hozza el nekünk az új Ariel

Zsófi kisebb kamaszkora óta gyűjti a parfümjei maradékait. Állítása szerint meghatározó emlékeket őriznek ezek az üvegek. Megértem. Nekem is vannak ilyen illatemlékeim, amiket sokszor dalokkal kombinálok, bár ma megtudtam Zólyomi Zsolt parfümőrtől, hogy a daloknál sokkal komolyabban égnek be, kötődnek össze emlékekkel az akkor megélt aromák, illatok. Ezért őrzöm a kamaszkorom illatait, akárcsak Zsófi. Anyja lánya.

Ma egy remek fejlesztés kapcsán illatoltam végig a délelőttömet, szaglásztam szintetikus tengerillatot, lepárolt ylang-ylangot, kifacsart bergamottolajat, miközben arról beszélgettünk, hogy a kelet-európai ember számára mik azok az aromák, amelyek megadják a mosott, napon, szélben, kertben száradt, a friss szellő és a zöld ropogósságát magukban hordozó ruhák illatát, hogyan teremthető meg az érzet, honnan jönnek az emlékek és hogyan törnek felszínre. Tudomány ez is, nem kétséges.

ariel_v

Ennek megfelelően most a régió fogyasztói számára legkedvesebb két Lenor öblítő (Lenor Fresh Air, Lenor Amethyst Flower) illatát kombinálták a mindent tudó kapszulás és folyékony Ariellel, amellyel valóban könnyű foltmentes, tiszta ruhára szert tenni a legkisebb ökológiai lábnyom kergetése mellett is. Bölcs kooperáció született a cégen belül, az első illatolásra valóban jött a reklámba illő, facsipesszel rögzített nagy lepedő, a csokornyi frissen szedett virág érzete, amit állítólag – az új formulának köszönhetően – két hétig is képes megőrizni a szekrénybe zárt friss ruha vagy épp ágynemű.

Nektek kellemes, hogy az orrotok boldog legyen – mondta Zsolt.

Tags:

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.