You are here: Home > Élet dolgai, Termékekről > Toman Balance Novum

Toman Balance Novum

Mostanában egyre nagyobb nyilvánosságot kap a bél fontossága az egészségben. Korábban sem volt kérdés, hogy a béltraktus, az egészséges bélflóra mennyire meghatározza a mindennapjainkat, az egészségi állapotunkat, sőt a várható élettartamunkat is.  Már Paracelsus megmondta, hogy „A halál a belekben lakozik.”, de ugyanígy az élet is.

Ezt az alapigazságot ismerte fel Tomán Szabina, aki az elmúlt 10-15 évben a fogyni vágyó, egészséges életmódra törekvő vendégeinél is megfigyelte, hogy a megoldás akkor születik meg, a feloldozás akkor jön, ha a belek állapotát sikerül a páciens esetében a megfelelő szintre hozni és azon tartani. A feladat koránt sem egyszerű, hiszen a rohanó életmód, a stressz, a mindig és minden formában elérhető élelmiszerek, a minőségi éhezés ténye nehezíti a feladatot, hogy tiszta, magas ásványi anyag és vitamintartalmú, megfelelő rostbevitelt eredményező diétát kínáljon számukra.

toman1_v

Ez a felismerés vezetett az új, harminc napos kúra kialakításához, amelyben a béltraktus rendbetétele, a bélflóra személyre szabott egyensúlyának elérése a cél, hogy megteremtődjön az a táptalaj, ami már lehetőséget kínál a jó felszívódásra, ahol a rostok és a bevitt tápanyagok a legmagasabb hasznosulás mellett segítik a szervezetet a gyógyulásban, az egyensúlyi állapot elérésében.

A Balance Novum négy pillérre épül, ebben többek között a friss kutatások, személyes tapasztalatok alapján összeállított Immun Guard ásványi anyag és vitaminkomplex található, valamint egy magas hatékonyságú probiotikum, inulinnal megtámogatva, ezen kívül az emésztőrendszert segítő Enzim Plus és az elengedhetetlen Fiber Complex, amely a rostbevitelt optimalizálja, amely előfeltétele a bélműködés rendbetételének. Természetesen mindez csak akkor működik, hogyha a táplálékbevitel mellett a vízfogyasztásra is ügyelünk, a Balance Novum mellé (és attól függetlenül is) nagyjából 2,5 liter folyadékot el kell fogyasztanunk, hogy valóban hatékonyan támogassuk az emésztésünket.

toman2_v

Tags: ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.