You are here: Home > Termékekről > Avon május – Mi kell egy kora nyári napra?

Avon május – Mi kell egy kora nyári napra?

A május az már – még nem hivatalosan ugyan, de – nyár. Ilyenkor nyitnak a strandok és ha az idő is engedi, mi is már a nyári színre gyúrunk, kicsit kitesszük magunkat, élvezzük a napfényt, a jó időt. Persze mindezt szigorúan bölcsen, megfelelően előkészített bőrrel, amelyet gondosan óvunk és védünk a nap káros hatásaitól és pont annyi sminkben, amennyit egy napozós, strandolós program megkíván.

Ehhez kínál tökéletes termékeket az Avon májusi választékában.

Avon Care Sun+ Vízálló napvédő krém arcra és testre SPF 50

A fényvédő használata minden évszakban, szűrt fényben és ablakhoz közeli, beltéri munkahelyen is ajánlott, hiszen attól, hogy mi épp nem érzékeljük, a nap még pont süt ránk. Nyáron pedig kétség nem fér hozzá: fel kell készítenünk a bőrünket az őt érő napsugarakra, hogy csak a szépet és a jót tegye magáévá, a káros sugárzásoktól óvva legyünk. Az AVON fényvédői között mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő terméket, számomra a vízálló, arcra és testre egyaránt használható napvédő krém tűnik a legideálisabbnak, amely biztos védelmet nyújt viszonylag sokáig (de ugye az megvan, hogy nem elég egyszer lekenni magunkat?!). Aki pedig napozás utáni termékekre, önbarnító krémekre pályázik, annak is javasolt a Care Sun+ napozás utáni vagy bronzosító családok tagjai között tallóznia.

Avon Exxtravert Extreme Volume vízálló szempillaspirál – Brown Black

A tavalyi év nagy felfedezettje számomra az Avon Exxtravert Extreme Volume szempillaspirál, amellyel egyetlen suhintással varázslatosan hosszú, íves, szépen elkülönülő szálakból álló pillát lehet alkotni. A vízparti, napon való létezés nálam nem működik full sminkben, de valami azért nem árt, ha mégis ad egy pluszt az arcomnak, így jöhet maszatolódásmentes formulával ellátott, vízálló Avon Exxtravert Extreme Volume szempillaspirál, amelyet most a lágyabb Brow Black árnyalatban viszek fel a pilláimra. Se csomók, se pandaszem, csak szép dús pillák.

Avon Power Stay folyékony ajakrúzs- Rise up ruby

Az Avon Power Stay rúzsaim már számtalanszor bizonyították, hogy ott maradnak (akár egy munkanapon át), ahová felkentem őket. Nem mennek arrébb, nem tűnik el a felük, hanem szépen és tartósan ápolják, kiemelik a szám, az ajkaim. A nyári időszak beköszöntével az Avon Power Stay folyékony ajakrúzs választékban megjelentek a limitált szériás árnyalatok is, amelyek vibráló tavaszi színekkel kecsegtetnek. Továbbfejlesztett, könnyű formulájuk nem ragad, mindig kényelmes viseletet biztosítanak, érintésállóak és nem maszatolódnak.

avonmajus24_v

Tags: , , , , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.