- Nem csak egy falat Itália – autentikus olasz gasztroélmény Budapesten!
Foglalj most!
Képzeld el, hogy egy hideg novemberi napon egyszer csak megcsap Itália-illata... - Bál van – a Gundelben!
Az Eventrendnél minden összeér, legalábbis az én fejemben biztosan. A gasztronómiai örökség... - Klasszikus vendéglő, modern ízek, pezsgős reggelik – Gléda Vendéglő
Ülünk a Glédában. Vasárnap, ebédidő. Ahogy az kell. Budai vendéglőben. Családok, baráti t... - Vad ízek, finom hangulatok – a természet új arca az Andrássy Gardenben
Van abban valami varázslatos, amikor a természet nemcsak körülvesz, hanem szó szerint a tányé... - Paprika Revue House – sikerre ítélt folklór
A Paprika Revue House nyitónapjait éli, jelenleg a szakmán gyakorolják a hatást, hogy mit vált... - Két új Bib Gourmand Étteremmel gazdagodik a MICHELIN Guide Hungary 2025 – Tíz új hely a válogatásban!
Október 9-én mutatták be a MICHELIN Guide Hungary 2025-ös válogatását, amely összesen 7... - Whale Restaurant – Kőbánya
Az all you can eat éttermek világával először az amerikai sorozatokban találkozhattunk, majd i... - Séf 921 kitchen – Székesfehérvár
Eszternek és Krisztiánnak volt egy álma. A sok évtizedes konyhai munka beteljesüléseként a sa... - Visszatér a Kádár – A Klauzál téri legenda újranyit holnap
Őszinte magyar konyha, közös asztalok és épp annyi nosztalgia, amennyi jólesik
A hely, ami so... - Nosh Supreme – ahol a stílus letisztult, a kávé remek, a brunch pedig maga az ünnep
A legnagyobb luxus nem tárgyakban, hanem időben mérhető. Egy lassú, közösen eltöltött hétv...