You are here: Home > Fesztivál, FINOmÁNIA > Decemberi gasztroprogramok

Decemberi gasztroprogramok

Most, amikor a városok minden terén virulnak az adventi vásárok és mindenki a Nagy Karácsonyi Kapkodás nevű játékot űzi, nehéz gasztronómiai programokkal csábítani. Akik mégis többre, másra vágynak, azoknak ajánlom, hogy csemegézzenek a Mindmegettén megjelent listából és látogassanak el hozzánk, a Rosinantéba most vasárnap egy igazi karácsonyi hangulatalapozó, ajándékbeszerző, örömkeltő karácsonyi vásárra, ahol az alábbi kiállítók várják a kedves vendégeinket:

 Chocome, a személyre szabott csokoládé

 Vácrátótiak lekvárosok 

 Sarki Fűszeres, a belvárosi delikátesz, amely mindenféle európai finomsággal készül

 Szárított gomba különlegességeket hoz Koltay Krisztina és Gábor

 Szentendrei-sziget lekvárosa: Sasa, aki az erdőn-mezőn található bogyós gyümölcsökből készíti lekvárjait

 Etyeki sajtos Zsuzsa tehéntejből készült házi sajtokkal várja a látogatókat

 Fakanál Éva kaláccsal, kekszekkel és üveg műtárgyakkal készül 

 Bartha Imola kenyereket hoz

 Kaldeneker Gyuri különleges lekvárokkal készül

 Lesz házi kecskesajtos 

 Felvinczy Zitától saját készítésű ékszereket lehet beszerezni

 Szántó Tibornál különféle kézműves csokoládékat lehet beszerezni 

 Extra textilekről Kriszta gondoskodik

Horváth Tünde háziszappannal és rengeteg érdekességgel készül

 Guiseppe kézműves olasz olívaolajakat hoz

 Pelle Csilla egyedi csokoládécsodáit hozza el az Édeni Édességekből

Szása az Aranykaviár étterem séfje kaviárkülönlegességekkel kápráztatja el a látogatókat

 Tortissimo tortadekorációkat mutat meg nekünk

Lesznek még szilikonformák, kecsketej szappanok, foltvarrott ajándéktárgyak, jelen lesz a Vendéglátás és a Magyar Konyha is

 A Rosinante standján saját termékeinkkel, FINOtÉKA termékekkel, és díszcsomagolással készülünk

Ezen kívül jön a Mikulás és a Családihálónak köszönhetően a gyerekek számára élvezetes játszóházzal készülünk

 


Tags: , , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.