Bál van – a Gundelben!
Az Eventrendnél minden összeér, legalábbis az én fejemben biztosan. A gasztronómiai örökségünk jelentős részét nagy sikerrel menedzselő csapat tegnap mutatta be jövő évi Gundel Bál koncepcióját, mire az én agyamban Kosztolányi kiabált föl-föl a boldogságtól, ha nem is a New York kávéház vagy a Centrál asztala mellől, hanem a Logodi utcai lakása ablakából: „az égbe bál van, minden este bál van”.
Most pedig a Gundelben is bál lesz és ez valóban ok az örömre.
Budapest, a Gundel és az annak bizalmat szavazó, múltját és jelenét egyaránt élvező közönség megérdemli a bálozást, a közös ünneplést a csillagok alatt, a termek pompájában, felszabadultan, táncra és Gundel-fogásokra éhesen. A ház mindig is a közösségi élmény tere volt, ezt a szellemiséget viszik tovább, a 21. század igényeire szabva.
A február 7-i Gundel Bál a múlt és a jövő találkozása: elegáns, de nem merev; hagyományőrző, mégis modern. A tematikája a „Csillagok között” a ragyogásról, a felfedezésről és az örömteli együttlétről szól. A nyitótáncot fiatal elsőbálozók mutatják be Keleti Andrea irányításával, az est hangulatát pedig több zenei helyszín és színes programkínálat formálja. A dress code black tie, de nem merev elvárás, inkább iránymutatás egy elegáns, de fesztelen esthez.
A gasztronómiai élményről a Gundel új executive séfje, Vérten Róbert gondoskodik, aki korábban executive sous-chefként dolgozott a házban, most pedig Wolf András corporate cheffel közösen jegyzi a menüt. Vérten Róbert a klasszikus magyar ízeket friss, könnyed megközelítéssel értelmezi újra: természetes alapanyagok, letisztult hangvétel, érdekes csavarok és az örökség tisztelete jellemzi a konyhát.
A Gundel Bál nem kirakatesemény, hanem egy est, ahová minden vendég hazaérkezik. Baráti asztaltársaságok, családok mulatnak együtt, új ismeretségek köttetnek a táncparketten és az asztalok mellett. A bálra többféle jegytípus váltható a sétálójegytől az exkluzív gyémánt csomagig, így mindenki megtalálhatja a számára tökéletes formát.








