You are here: Home > Termékekről > Lekvárosház a város közepén

Lekvárosház a város közepén

Kaldeneker Gyurival és Szandival először még a Rosinante-ban működő főzőiskolánkban találkoztunk, ahová Gyuri vendégséfként érkezett, Szandi pedig a nagyon cuki kézileg varrt nyulait hozta (amiből egy azóta is a Nők szobájában él).

Gyuri akkor már javában főzte a lekvárokat, amelyek azonnali addikciót váltottak ki a kóstolókból. Anna az eperlekvárért rajongott, nálam meg egyértelmű befutó és örök szerelem lett a paprikalekvár, amit szinte bármihez lehet enni, vagy csak úgy magában, kanálszám.

IMG_6211Ekkortájt kezdett el felfutni a Lekvárosház, születtek a jobbnál-jobb kombinációk, számos boltban ott figyeltek a jellegzetes, szögletes lekvárosüvegek. Majd jött a webshop. Igen ám, de az áruházakban csak sátoros ünnepeken, a webshopban meg sehogy sem lehetett megkóstolni ezeket az izgalmas lekvárokat, s így sok vásárló nem tudta eldönteni, hogy melyik ízt vegye/rendelje meg.

De ennek a bizonytalan létnek most már vége, hiszen itt a belvárosi Lekvárosház, ahol Szandi és Gyuri szívesen mesél a lekvárokról, lehet kóstolni vagy akár a mesterszakács segítségét kérni a lekvár felhasználást illetően, hiszen egy üvegnyi finomsággal nem csak a kalácsunkat kenhetjük meg, hanem süthetünk velük, vagy akár a grillre szánt húsok pácolásához is felhasználhatjuk.

A bolt egy igazi ékszerdoboz, pici, barátságos, megannyi rejtett zuggal, finom részlettel, falatnyi apróságokkal, amelyek jó kiegészítői lehetnek bármelyik konyhának. A Kálvin téren található üzlet azért is remek, mert ide is rendelhetjük a webshopban összeválogatott termékeket, s a városban jártunkban-keltünkben könnyedén összeszedhetjük a lekváros pakkunkat.

IMG_6170

Fotókredit: Kocsis Judit Colorgraphers
Tervező: KOZIE The Idea Bar

 

 • Digg
 • Del.icio.us
 • StumbleUpon
 • Reddit
 • Twitter
 • RSS

2 Responses to “Lekvárosház a város közepén”

 1. 86Jannie szerint:

  I see you don’t monetize your site, don’t waste
  your traffic, you can earn additional bucks every month because you’ve got high
  quality content. If you want to know how to make extra bucks, search for:
  best adsense alternative Wrastain’s tools

 2. FirstShari szerint:

  I see you don’t monetize your blog, don’t waste your traffic, you can earn extra bucks every
  month because you’ve got high quality content. If you want to know
  how to make extra $$$, search for: Mrdalekjd methods for $$$

Leave a Reply