You are here: Home > Termékekről > Lekvárosház a város közepén

Lekvárosház a város közepén

Kaldeneker Gyurival és Szandival először még a Rosinante-ban működő főzőiskolánkban találkoztunk, ahová Gyuri vendégséfként érkezett, Szandi pedig a nagyon cuki kézileg varrt nyulait hozta (amiből egy azóta is a Nők szobájában él).

Gyuri akkor már javában főzte a lekvárokat, amelyek azonnali addikciót váltottak ki a kóstolókból. Anna az eperlekvárért rajongott, nálam meg egyértelmű befutó és örök szerelem lett a paprikalekvár, amit szinte bármihez lehet enni, vagy csak úgy magában, kanálszám.

IMG_6211Ekkortájt kezdett el felfutni a Lekvárosház, születtek a jobbnál-jobb kombinációk, számos boltban ott figyeltek a jellegzetes, szögletes lekvárosüvegek. Majd jött a webshop. Igen ám, de az áruházakban csak sátoros ünnepeken, a webshopban meg sehogy sem lehetett megkóstolni ezeket az izgalmas lekvárokat, s így sok vásárló nem tudta eldönteni, hogy melyik ízt vegye/rendelje meg.

De ennek a bizonytalan létnek most már vége, hiszen itt a belvárosi Lekvárosház, ahol Szandi és Gyuri szívesen mesél a lekvárokról, lehet kóstolni vagy akár a mesterszakács segítségét kérni a lekvár felhasználást illetően, hiszen egy üvegnyi finomsággal nem csak a kalácsunkat kenhetjük meg, hanem süthetünk velük, vagy akár a grillre szánt húsok pácolásához is felhasználhatjuk.

A bolt egy igazi ékszerdoboz, pici, barátságos, megannyi rejtett zuggal, finom részlettel, falatnyi apróságokkal, amelyek jó kiegészítői lehetnek bármelyik konyhának. A Kálvin téren található üzlet azért is remek, mert ide is rendelhetjük a webshopban összeválogatott termékeket, s a városban jártunkban-keltünkben könnyedén összeszedhetjük a lekváros pakkunkat.

IMG_6170

Fotókredit: Kocsis Judit Colorgraphers
Tervező: KOZIE The Idea Bar

 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.