You are here: Home > Termékekről > Anyák napja – kényeztetés Lush-módra

Anyák napja – kényeztetés Lush-módra

A Lush minden alkalomra képes igazán az igazán egyedi kollekciók megalkotására és ez az anyák napja kapcsán sincs másképp. A tavasz színeit magára öltő választékban többféle csomagot is találhatunk, vagy mi magunk állíthatjuk össze a tökéletes szettet.

Hogy mik kerültek az idei kínálatba?

Ahogy már megszokhattuk, illatos, izgalmas fürdőbombákkal találkozhatunk a Lush válogatásában, a Unicorn Pooptól a töltött Time to Relaxon és a cuki Mother Nature-n át, egészen a Blooming Beautifulig.

mother_nature_bomb_2024_v

 

De itt vannak a különféle zuhanybombák is, amivel már egy pár perces zuhanyzás alatt megtapasztalhatjuk a pezsgő, habzó, illatos feelinget, nem feltétlen kell hozzá kádfürdőt venni. Tusfürdők és testradírok között tallózhatunk, választhatunk pihentető szemmaszkot, fátyolmaszkot is, vagy egy habos, krémes szappant is választhatunk, mint a benzoé és szantálfa tartalmú Sticky Syrup.

sticky_syrup_soap_2024_v

A Lush számtalan meghatóan kedves, szép csomaggal is készül, amelyek között kisebb és nagyobb kiszerelésekre is bukkanhatunk. A Mum négy ellenállhatatlan fürdőbombával hívja fel a figyelmet az énidő fontosságára, a Serenity a lassuláshoz, a megpihenéshez teremti meg a lehetőséget, a Happy Mother’s day szintén fürdő-, zuhany- és testápolási terméket kötött csokorba, a Mum’s Bathtime favourites pedig kilenc pihentető alkalmat ad, fürdőbombák és habfürdők képében.

lushanya1_v

Az anyák napi kollekció termékeit megtalálod a Lush üzleteiben, webshopjában sőt, a Wolt applikáció segítségével házhoz is rendelhetjük őket Budapesten belül.

 

Tags: , , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.