You are here: Home > Nincs kategorizálva > Valentin-nap, ahogy a Lush megálmodja nekünk

Valentin-nap, ahogy a Lush megálmodja nekünk

Ha van, aki igazán éli, érti a Valentin-napban rejtező játékosságot, humort, akkor az a Lush. Nála nincs túltolva az érzelgősség, nem akar szupelatívuszokkal ledönteni a lábunkról, nem hiszi, hogy egy nap a szerelem, hanem lehetőséget lát a korom és színtelen februárba berobbantani a rózsaszín és illatos konfetti ágyúkat, hadd szóljon ez az édeskedves boldog nóta, amíg végre tavasz lesz.

lv4_v

Bevallom, nekem is ez a Valetin, egy lehetőség arra, hogy a rózsaszín szemüvegem mögül leshessek ki, elmerülhessek az édes illatos habokban, kényeztessem magam és másokat, belemerülve önmagunk felszabadító ünneplésébe. Nincs itt min görcsölni és nem is szabad.

lv1_v

A Lush Valentin-napi kínálata ezt az önfeledtséget adja nekünk: illatokkal, színekkel, formákkal, textúrákkal – játszani hív. Az idei választékban a nagy klasszikusok mellett ezernyi apró figyelmesség, izgalmas újdonság jelenik meg, amelyektől kétséget kizáróan jobb kedvünk támad.

lv6_v

Idei kedvenceink:

New Romantics – az illatok szárnyán

new_romantics_perfume_2024A magyar közönség még nem feltétlen azonosítja a parfümökkel a Lush-t, holott illatban azért nagyon ott vannak. Most kicsit megmutatkozik a parfümkínálat is, a szantálfás, vaníliás, virágos illatok kilépnek a fürdőbombák takarásából. A New Romantics egyedi illata jól illik ehhez a boldog, rózsaszín ünnephez, narancsos jegyei mellett az ayuvédikus gyógyászat által is kedvelt davana található benne, ami egy kifejezetten aromás növény, amivel Indiában az ételeket, a dohányt, a teát és az italokat is gyakorta ízesítik. A davana és a citrus uralta illatban a szegfűborsnak és a fahéjnak köszönhetően jelen van a melegség, az otthonosság és az édes vadnarancsolaj pedig frissességért felel. Ez a kettőség szépen összeér, az illat nem diszharmonikus, sőt! A davana képes lecsendesíteni az elmét, meglelni az érzelmi nyugalmat, mentális problémák, testi-lelki kimerültség esetén, stresszes helyzetben is jól alkalmazható. Kifejezetten jól kombinálható a fás illatok mellett a citrusos illatokkal is.

My Li’l chia piglet – boldog, chia magos malacka

Vannak a makkon táplált és a chia maggal etetett malackák, a Lush limitált kiadású malackája ez utóbbi kategóriába tartozik. A pár éve supefood-ként hasítvó aszték zsálya nem csak a zabkásánkban van a lehető legjobb helyen, hanem a kozmetikumainkban is ott a helye. A hihetetlen nedvszívó képességéről ismert, emésztést segítő chia szemcsékkel gazdagított szappan gyengéden radíroz, a szemcsék bőrpuhító zseléjét számos egyéb hatóanyag egészíti ki, többek között a kakaóvaj, a kókuszolaj, a ricinusolaj, illatában felfedezhetjük a kubebaolajat, a vaníliát és a nem véletlen népszerű tonkababot.

Passion – szenvedéllyel, hogyan máshogy?

passion_shower_gel_290g_packshot_2023Egy igazán túlfűtött frissítő, regeneráló tusfürdő, amely szenvedélyes, gazdag, finoman citrusos, rózsában és maracujában tobzódó illatát a friss vörösrózsaszirom-forrázatnak köszönheti. Tisztító hatását növeli a benne található tengeri só, és akkor még szót sem ejtettünk a szemkápráztató, műanyagmentes csillámról és a friss passiógyümölcsléről, amelyek élénken sugárzóvá és édes illatúvá varázsolják a bőrt.

Sweet talk – édes frissesség az ajkainknak

sweet_talk_lib_scrub_packshot_2023A száj, az ajkak ápolása sok esetben a rúzs felvitelével és annak szakaszos leevésével, napközbeni elkopásával véget is ér. Pedig, ahogy a bőrünk, az arcbőrünk többi része az egyébként is puha és érzékeny bőr megérdemli a gondoskodást. Éppen ezért érdemes az esti rutinba bevonni, a hatóanyagokkal táplálni, hidratálni és néha – gyengéden – bőrradírral megtisztítani, felfrissíteni. Ehhez tökéletesen a Lush ajakradírjai, ahol azért mindig nagy a kísértés, hogy ne csak radírozzunk, hanem lazán el is falatozzuk a színes, illatos kencéket. A Sweet talk a kristálycukor erejét hívja segítségül, amit a bőrnyugtató málnamagolaj, és a hidratáló bio jojobaolaj egészít ki, hogy valóban varázslatosan puhává váljon az ajkunk.

Posh white chocolate and rose – illatorgia egy szappanban

posh_white_chocolate_and_rose_body_wash_225g_pack_2023Micsoda illatok, micsoda állag! A csokoládé átható illatával, elképesztő hidratáló erejével vár minket ez a krémszappan, amivel valóban kényeztetővé válik minden fürdőzés. A csoki és a rózsa igazi klasszikus Valentin-napi páros, kár is lenne őket elszakítani, de ki mondta, hogy nem lehet a szálas rózsa, szomorú desszert kombóból valami valóban ütőset kihozni?! A rózsás-fehércsokis illatú krémszappanban aloe vera és glicerin várja, hogy puhává tegye, hidratálja a bőrünk. A Lush bőrnyugtató és bőrfiatalító rózsavize a bulgáriai Kazanlak melletti rózsavölgy szívéből származik, a krémes kakaóvaj pedig a kolumbiai Peace Communitynél fair trade minősítésű, és fenntartható termesztésű babokból készül.

Love Bug – a szerelem négy keréken érkezik

A hetvenes évek hangulatát idézi ez a színes, illatos ikonikus fürdőbomba, aminek nehéz ellenállni. Vonzó színei és formája szinte kísértésbe viszi az embert, hogy ne a vízbe dobja, hanem polcra téve nézegesse a fürdőszobában. A kiskocsi azonban a legjobb helye egy kádnyi meleg vízben van, ahol a csomagtartó tartalma is kibontakozhat, a mediterrán piknik minden kelléke ott figyel, a szicíliai citromtól az édes narancson át, egészen a rózsáig.

lv5_v

Love burger

Nyáron már, a Spongyabobos kollekcióban ámuldoztunk azon, hogy mi mindenre képes egy Lush-burger. Ez most sincs másképp, a szerelem jegyében szív alakúra formázott szendvicsben több meglepetés is otthonra talált. Kompakt ajándék, sokrétűen felhasználható, egy zamatos, szicíliai citromolajos habfürdő-hamburger reberbarás-vaníliás illatú salátaszappannal, két cseresznyés illatú fürdőbombabuci közé rejtve, teljesen újrahasznosítható csomagolásban szervírozva. Csak meg ne kóstoljuk!

lv3_v

Tags: , , , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.