You are here: Home > Éttermekről, cukrászdákról > A titkos csirkerecept után itt a titkos fűszerekkel készített tojás is, azaz indul a KFC reggelije

A titkos csirkerecept után itt a titkos fűszerekkel készített tojás is, azaz indul a KFC reggelije

Vannak jó gasztrotrendek. Vannak rendkívül jó gasztrotrendek.

Ilyen a reggeli.

A rohanvást, kalóriaspúran bekapott falatok, a jajnincsidőm, sulibaviszem, értekezletemlesz kifogásokkal elmaradó főétkezés egyre jobban visszaszerzi -komolyan csorbult – nimbuszát, már nem csak a dietetikusok tartják fontosnak a reggelit, hanem mi magunk is érezzük egészségügyi és társadalmi szerepét, s velünk együtt a vendéglátás is egyre nagyobb fantáziát lát a reggeliben.

A kis kézműves pékségek mellett szépen sorban nyílnak a kifejezetten reggelire építő helyek is, az éttermek szintén kínálják a különféle meleg és hideg reggelijüket, s a gyorséttermi láncok sem maradnak el a trendektől.

kfc1

Vonzó és gazdag kínálat, amelyben mindenki fellelheti a maga kedvencét

A holnapi naptól a KFC-be is nyugodtan betérhetünk, ha egy tartalmas reggelire vágyunk. A klasszikus, csirkére alapozó kínálat mellett a KFC reggelijében fontos szerep jut a tojásnak is, de az édesszájúak és a klasszikus szendvicsért vagy épp bagelért rajongók is megtalálhatják a számításukat.

A tervezési folyamat során a cég kifejezetten ránk, magyar vásárlókra fókuszált, a szendvicseket a helyi éttermi hálózaton belül fejlesztették és három étteremben már egy ideje tesztelték is a vásárlókon. Az így zöld utat kapott menü igazán vonzó, színes, változatos és tartalmas. Érdemes kipróbálni.

kfc2

Tags:

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.