- Aki későn kel, az a Garzonban brunchol
A brunch lelke a nagyvonalúság. Az a fajta megengedés, amibe belefér, hogy későn reggelizzünk... - Bocuse d’Or 2024 – irány Norvégia!
A héten a SIRHA kiállítás adott otthont az idei magyar Bocuse d’Or csapat sajtótájékoztató... - Mini Svét a Rosinantéban!
2024-ben újra Tavaszváró Mini Svét a Rosinantéban! Idén is színes, ízes, illatos kavalkádra... - Zazie – klasszikus desszertek elegáns formában
A magyar gasztronómia bővelkedik a remek süteményekben és desszertekben, a családi hagyományo... - BRIØSH – the eggdrop project
Az utóbbi évtized erősen kedvez a brunch műfajának, s mivel ez egy nagyon megengedő és szeret... - N28 Wine and Kitchen – új hangon szól a borbár
Tavaly nyáron jártunk először az N28-ban. A borász tulajdonosok által életre hívott bár nag... - Ünnepi italkínálat, avagy itt a téli Starbucks-életérzés
Az ünnepi időszakban Edömér barátnőmmel mindig megajándékozzuk magunkat egy Starbucks élmé... - 10 éves a Fióka
Buda hegyi szeleivel dacolva, a Városmajor sarkán áll a Fióka, immár 10 éve. A ma már kultiku... - Champagne Sunday Brunch – pezsgővel felütött vasárnap
Ha van valamiért értelme vasárnap felkelni, az egy jó közös, hosszan elnyúló, akár ebédnek... - Keksz Brunch – laza, reggelizős napok a belvárosban
A Keksz keresve sem találhatott volna jobb helyet, a magyar és nemzetközi ifjúsági találkozók...