You are here: Home > Éttermekről, cukrászdákról > Bake my day

Bake my day

Az utóbbi két évben csodás új szokásokat vettem fel. Például rendszeresen eljárok reggelizni Ildi barátnőmmel. Egyszerűen rákaptunk az ízére, kutatjuk a minőségi helyeket, ahol jót ehetünk, a magunk békés, olykor fél napokat is felölelő módján. Nem könnyű a sok felkapott, fenszi, magamutogató kirakathely között meglelni a kissé szótlan kincseket, de pont ez a kihívás ebben a nagy közös bruncholásban, hogy meg kell dolgoznunk az ideális délelőttjeinkért.

bake6

Tegnap felfedeztem egy új helyet, amelyet rögvest beírtam a felkeresendő helyeink képzeletbeli listájára, ugyanis tökéletesen hozta mindazt, amit én tudatosan vadászom.

bake4

A Bake my day a nevéhez híven megalapozza a napot, ebben a pékségben nem csak pusztán a minőségi, kovászból készített kenyerekért és pékáruért érdemes betérni. A Bake my day a napunkhoz igazodva kínál reggelit, kávét, ebédnek valót, marasztal uzsonnára. Teszi mindezt a termékein keresztül, a személyzet jóvoltából, akik egy nagyon klassz, organikus csapat tagjai, nem merev pozíciókra beosztva, hanem a kenyér, a kelt tészta iránti közös vonzalomból fakadó, belső rendezőelv szerint működő rendszer részeként.

bake5

A választék igen gazdag, a fantasztikus kenyerek, baguette-k, zsemlék világa rögvest beszippant, pedig a péksüteményekre is javasolt időt szakítani, hiszen olyan szépséges croissant-ok, csigák kelletik magukat, amelyeknek fénye csak a gyerekkoromat idéző pacsni mellett fakul meg egy rövidke pillanatra.

bake2

A szendvicseket, házi kencéket, gazdag salátákat szintén javasolt górcső alá venni, a különféle süteményekről, kávés italokról nem is beszélve.

bake3

Tags: , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.