You are here: Home > Éttermekről, cukrászdákról > Itt a Whopper Dog!

Itt a Whopper Dog!

Tökéletes ötlet volt egy féktelen bendőjű kamasszal érkezni a Burger King bemutatójára. Az örökké éhes, szendvicsek fogyasztásában verhetetlen lányomnál jobb alanyt nem is találhattam volna a ma bevezetésre kerülő háromféle hotdog tesztelésére.

bk3

TukTukkal érkezünk, dübörög a BTS és Zsófi boldogabb, mint valaha :)

A gyorséttermi lánc ugyanis új termékkategóriával jelent meg a piacon, mostantól nem csak a hamburgerhúsok lángon sütöttek, hanem a magas marhahústartalmú (közel nyolcvan százalékos) német kolbászkák is grilleződnek egy sort mielőtt a hotdog kiflibe kerülnének.

A szortimentben háromféle hotdog érhető el, a klasszikus, pirított hagymával gazdagon megkínált Crispy Dog mellett ott a Whopperben megszokott ízekkel, kiegészítőkkel operáló Whopper Dog, illetve a jalapeno paprikától kellemesen csípős, kissé pikáns, sajtszószos Chili Cheese Dog.

bk2

Teszteljük mind a három hotdogot, hogy ne csak a levegőbe beszéljünk :)

Zsófi érezvén a kóstolás súlyát az általam feltett “No, melyik ízlik a legjobban?” kérdésre kapásból rávágta, hogy a sült krumpli. Majd mérlegelte a válasza helyességét és a Crispy Dog mellett tette le a voksát. Nálam kiütéssel győzött a jalapeno paprikás változat. Az elmúlt két hétben 10 étteremben tesztelték a hotdogokat, s az eddigi adatok szerint az átlagfogyasztó számára a már ismert Whopper alapokon nyugvó hotdog az igazi befutó.

A lényeg, hogy gyerekkorunk street foodja mostantól minden Burger Kingben elérhető, s ha nem is félbevágott óriáskifliben szottyog a ketchup, viszont a szikkadt baromfivirsli helyett ízes, izgalmas sült kolbász található benne.

bk1

Az Oktogonon most ilyen a Burger King logó :D

Tags: , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.