You are here: Home > Fesztivál > Koktélozva indítjuk a nyarat! – Bar Show

Koktélozva indítjuk a nyarat! – Bar Show

A nyárhoz elengedhetetlenek a bárok, a nyári koktélok, nemes párlatok. Az örök klasszikusokkal, a szezon újdonságaival és a legújabb trendekkel ismerkedhetünk most meg a 2021. június 27-i Bar Show-n.

Budapesten harmadik alkalommal várja vendégeit a nemzetközi hírnévre szert tett Bar Show. Az esemény a modern és progresszív bárkultúra seregszemléje, amely méltó a bárélet szakmai szereplői, valamint a bárok világa és kifinomult italkultúrája iránt érdeklődők figyelmére.

bars_v

Minden, ami bár!

A rendezvény ideális találkozópont a professzionális bártenderek, italgasztronómiában jártas fogyasztók, a vendéglátóipar, valamint a turizmus szakemberei számára. A több mint 30 kiállító között minden jelentő hazai italforgalmazó képviselteti magát. A teljesség igénye nélkül, jelen lesz a Diplomático rum, Plantation rum, Bobby’s gin, Tokaj gin, Jack Daniel’s, Johnny Walker, Finlandia, Beefeater, Kalumba, Fehérnyúl Sörfőzde, Tátratea. A Bar Show célja, hogy lehetőséget teremtsen az érdeklődőknek a bár- és italkultúrában való betekintésre, az italokkal kapcsolatos ismereteinek fejlesztésére. A rendezvényen a bárélettel és bárkultúrával kapcsolatos minden információ és know-how tetten érhető.

Az esemény origóját a koktélok és párlatok színes világa adja. Idén a rendezvény hat vendégbárját egy-egy jól ismert márka támogatja, a pultok mögött ismert és elismert budapesti bárok (GoodSpirit Bar, 360 Bar, Bestia, Nappali Kávéház, Tuk Tuk Bar) mutatják be – saját kreációikon keresztül -, hogy milyen is a trendi koktél manapság.

A Bar Show-n rendezik meg a Koktél Magyar Bajnokságot, valamint a Flair Magyar Bajnokságot is.

bars2_v

 

A rendezvényre a standard belépőjegy ára 5.500 Ft
A belépőjegy tartalmazza: 4 db 500 Ft értékű italkupont és egy kiállítói térképet programmal, amelyeket a helyszínen – a belépést követően – kap kézhez. További kóstolójegyek a helyszínen, a kijelölt pontokon vásárolhatók, 500 forintos darabáron.

Tags: , , , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.