You are here: Home > Könyvről > River Cottage: Zöldséget minden napra

River Cottage: Zöldséget minden napra

Az Ünnepi Könyvhét az egyik legkedvesebb ünnepem. Már május környékén elkezdem figyelni a kiadók oldalait, hogy milyen újdonságokkal készülnek, a boltok kínálatát is úgy tallózom át, hogy közben minden izgalmas felkerüljön a képzeletbeli kívánságlistámra. A könyv szeretete szerencsére öröklődik, a példa nyomot hagy, így a Nők is hasonló lelkesedéssel várják azt a napot, amikor üres szatyrokkal és félretett zsebpénzekkel felszerelkezve megindulunk a belváros felé, hogy tapintsuk, forgassuk, szagoljuk, dedikáltassuk a könyveinket, amelyek végül a tulajdonunkba kerülnek, s a pulton maradókról újabb listákat készítsünk.

A ma kezdődő Könyvhéten pedig mi más ajánlhatnék nektek, mint egy remek szakácskönyvet.

hughHugh (Hugh Fearnley-Whittingstal) zöldségekre épülő szakácskönyve, nem mindent átfogó alapmű, viszont a nyári piacrobbanás idején, mikor olcsón lehet hozzájutni a számtalan idénygyümölcshöz és zöldséghez hasznos és jól forgatható segítség.

A könyv nem csak a kezdő zöldségevők számára ideális, hanem azoknak is jó, akik már eddig is bensőséges kapcsolatot ápoltak a zöldségekkel, de szívesen vennének egy nagy csokor inspirációt, hogy még izgalmasabb, finomabb, gazdagabb, ízesebb köretekkel, levesekkel, salátákkal, krémekkel vagy egytálételekkel örvendeztessék meg a családjukat.

Részletes, de nem szószátyár leírások, beszerezhető alapanyagok, érthető technológiákra épül a könyv, a világ különböző konyháiból ötvözve a jót a még jobbal. Irány a Könyvhét, irány a piac! :)

Tags: ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.