You are here: Home > Termékekről > Biano – bútorvadászat felsőfokon

Biano – bútorvadászat felsőfokon

biano1A világ egyik legvonzóbb dolga home & decor oldalakat böngészni. Ok, egyben a legveszélyesebb is. Egyrészt remek inspirációt ad, hogy a szezonnak, ünnepnek, aktuális divatnak megfelelően hogyan rendezd át, tervezd meg, színezd újra a lakást, milyen kiegészítőkkel kösd össze a tereit, másrészt biztos, hogy ezek az esték komoly elhatározásokkal, és netes áruházak biztonságos weboldalain megadott bankkártya adatokkal végződnek.

Mi az utóbbi években szépen, gördülékenyen alakítottuk át a gyerekszobát és hangoltuk át a nappalit. Amíg a lányok szobájának nagyjából állandó hangulata van, addig a nappali mindig a szezont követi, itt a kiegészítők, a dekorációk, a takarók, díszpárnák követik az évszakok változását, illeszkednek az adott ünnep színeibe. Lassú megfontolt folyamat ez, amely soha nem ér véget, mert mindig akad még valami, ami az én tökéletes otthon puzzle-omba passzol, és feltétlen be kell szereznem.

És vannak olyan alkalmak is, amikor egy-egy tárgy sajnos kileheli a lelkét. Ilyenkor hetekig tartó esti kutatás jön, abiano.hu_2 bennem születő elképzeléshez és a nappali többi tagjához keresem a megfelelőt, olyat, ami illik a környezetébe, de adott esetben már kicsit előre mutat, egy tervezett fejlődési irány egyik eleme lesz majd, amit mondjuk egy újabb bútor cseréje, átalakítása követ majd.

A Biano.hu jó lehetőséget kínál az elmélyedésre, plusz segít, hogy ne kelljen folyamatosan ugrálnom a különféle webáruházak között, hiszen egy olyan online gyűjtőfelület, ahol terméktípus, ár, stílus és sok egyéb szempont alapján válogathatok több mint ezer online kereskedő kínálatából. Itt egy helyen láthatom a magyar és nemzetközi home&deco ajánlatokat, valamint igény szerint tudok szűrni a keresett termékre, sőt, ami a pinterest-nemzedék igazi boldogsága – a saját feltöltött képeim, bútorfotóim alapján is kereshetek. Ez a funkció már csak azért is zseniális, mert ha a párban lévő tárgyaink egyike halálozik el, akkor így a lehető leggyorsabban meglelhetjük azt a darabot, amellyel kulturáltan lehet pótolni.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.