You are here: Home > Termékekről > Nők a tükör előtt – avagy kedvenceink az Avon nyári újdonságaiból

Nők a tükör előtt – avagy kedvenceink az Avon nyári újdonságaiból

Összeértünk a Nőkkel. Bár korábban is mindig megpróbáltam őket egyenrangú félként kezelni, de azért a drogériákban töltött közös idő csak mostanában jött el. A lányok felfedezték a korosztályuknak megfelelő kozmetikai termékeket, a néhány évvel korábbi, „bármi, ami eltünteti ezt a furunkulust a fejemről” termékpalettán most már jóval túlmutató dolgokat is észrevesznek, jönnek a pihentető pakolások, a megfelelő tonikok, a szempillaspirálok, a finom vonalra képes tusok és azok a fények, amelyekkel én anno nem találkoztam, és úgy érzem, hogy már nem is fogok. Ez főleg Zsófi territóriuma, ő tudja, hogy hova mennyi fény kell ahhoz, hogy a tökéletes hatást elérje. Anna sokkal inkább a körömfestésben teljesedik ki, ő az arckikészítést lényegesen rövidebb idő alatt – és kevesebb dologgal – abszolválja. Én pedig főleg azok felé a termékek felé fordultam az utóbbi időben, amelyek védik, ápolják is a bőrömet.

Zsófi választása az AVON kollekciójából a True Jelly termékcsaládjából Opal Glow highlighterre esett, amely pont olyan üde és friss árnyalattal gazdagítja a bőrét, amely a korosztályának és a hibátlan arcbőrének megfelel. Anna szintén ebben a nyári termékcsaládban találta meg a számára ideális körömlakkot és színt, a finoman barnult bőrrel és a viktoriánus kisasszonyokat idézően sápadt, gamer bőrszínnel is jól harmonizáló barack árnyalatot, amely zselés hatású és akár egy hétig is szépen fed.

Én a nyári palettából az Avon Care Sun+ sorozatban található Mattító BB krémet választottam, amelynek árnyalata jól illik a nyári, napszítta arcszínemhez, nem csak egyenletesebbé teszi a bőrömet és hidratálja azt, hanem 45 faktoros fényvédelmének köszönhetően hatékonyan is véd a káros sugaraktól.

Találatok a(z) av kifejezésre_v

 

Tags: , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.