You are here: Home > Fesztivál > Budapest Borfesztivál

Budapest Borfesztivál

Még vége sincs a nyárnak, máris indul az őszi fesztiválszezon, ráadásul nem csak úgy finoman, szőr mentén, hanem tiszta erőből. A szüret időszakára időzített borfesztivál idén 26 alkalommal kerül megrendezésre. A pazar panorámával kiegészített, négy napos rendezvény a főváros lábai elé tárja a magyar borvidékek kincseit, megmutatva azt az elképesztő változatosságot, ami a 60000 hektárnyi magyar borvidék nyújtani képes.

borfeszt1

A fesztivál jó keretet biztosít a magyar borokkal való ismerkedésre, illetve a már kialakult szimpátiák elmélyítésére, valamint a vendégországnak köszönhetően mindig kínál valami merőben újat, merőben mást. Idén Chile mutatkozik majd be a négy napos rendezvényen. A Újvilág legnagyobb bortermelőjének számító ország hat borrégiójának negyven borán keresztül utazhatunk a chilei szőlőtőkék közé, vehetjük górcső alá az egészen extra klimatikus viszonyok között termő szőlőből készülő borokat, az alapboroktól a csúcskategóriás borokig.

borfeszt2

A Borfesztivál lépést tart a kor és a vendégek kívánalmaival, így idén már négy színpad áll rendelkezésre, hogy mindenki megtalálhassa a számára ideális zenei aláfestést, miközben a város látképében gyönyörködve kortyolja a borokat.

Tipp: a SPAR vásárlóinak érdemes mostanra időzíteni a nagyobb bevásárlásokat, ugyanis 10000 forint összértékű vásárlás felett a belépőjegyre vonatkozó, 50% kedvezményt biztosító kupont adnak.

A részletes programokat a honlapon találjátok, itt nem csak a résztvevő borászatok, hanem az egyes színpadok programjai és a különféle előadások is megtalálhatók.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.