Deluxe bagel – gluténmentes
Jöhet egy gyors, tartalmas ebéd? Na, pont ilyen a rántottás deluxe bagel.
Deluxe bagel
1 db bagel (jelen esetben a Tibidabo zseni mentes bagelje)
2 tojás
10 szem koktélrák
5 dkg trappista
1 gerezd fokhagyma (home office előny)
só
frissen őrölt színesbors
A hagymát finomra vágom, majd olajon a rákkal együtt megfuttatom, közepes lángon, hogy ne égjen meg a fokhagyma. Közben a tojásokat elhabarom, sózom, borsozom, kevés olajat hevítek egy serpenyőben és laza, lágy rántottát sütök. A sajtot felszeletelem, a bagelt félbe vágom, az aljára fektetem a sajt felét, majd ráhalmozom a rántottát, elosztom rajta a rákot és a maradék sajttal, valamint a bagel kalapjával fedem. Aztán már csak az elégedett jóllakottság van hátra.