You are here: Home > Éttermekről, cukrászdákról > Ünnepi italkínálat, avagy itt a téli Starbucks-életérzés

Ünnepi italkínálat, avagy itt a téli Starbucks-életérzés

Az ünnepi időszakban Edömér barátnőmmel mindig megajándékozzuk magunkat egy Starbucks élménnyel, ami egyet jelent egy nagy beszélgetéssel, sok nevetéssel, a Mechwart ligeti üzlet ablakában, a karácsonyfa mellett bekuckózva kortyolgatott szezonális itallal. Már csak egy kandalló hiányzik meg egy kockás takaró a térdünkről – de a karácsonyi hangolódásunk így is tökéletes.

SBX_Winter_Menu_1

A kávézólánc idei kínálatában mindenki fixen megtalálhatja a kedvencét. Az ünnepi időszak rajongói számára kihagyhatatlan a lágy, mégis karakteres Gingerbread Latte, amely mézeskalács ízvilágú, szerecsendióval megszórt tejszínhabos kávé. Jeges változata, az Iced Gingerbread Latte pedig a havas hegycsúcsokra vágyakozók számára ideális. Azok számára, akik szeretnék a gyermekkoruk karácsonyait is megidézni, na, azoknak született a a Chocolatey Gingerbread Latte, amely a forró csokoládét kombinálja a klasszikus mézeskalácsos kávé összes elemével. Apropó forró csokoládé, akik egy krémes, mogyorós, csokiroppanóssal megszórt, habos téli italra vágynak, azoknak pedig a Hazelnut Chocolate Crunch Hot Chocolate a kitűnő választás, amit a gyerekek is nyugodtan fogyaszthatnak, hiszen nincs benne koffein – de óvatosan, mert nem csak a neve forró!

Van, aki hidegen szereti

A kávézólánc nem feledkezik meg azokról sem, akik időnként vagy kizárólag a krémes és lágy jeges italokra vágynak. Az ünnepi ízekből ők sem maradnak ki, hiszen mind a négy téli kávékülönlegesség kérhető Starbucks Frappuccino® Blended Beverage italként is.

Forró italok az otthon békéjében

Ebben a hideg, mégis csodás időszakban jólesik kimozdulni, és egy kávézóban élvezni az ünnepi aromákat, ugyanakkor otthon is sokkal többször vágyhatunk a téli ízek harmóniájára. A fűszeres csokoládé és a lucfenyőhegyek citrusosan édes, bársonyos aromáiban bővelkedő Starbucks Christmas Blend, és a fűszeres narancs, füge és juharszirup jegyeiben gazdag Starbucks Christmas Blonde Roast szezonális szemeskávék az erősebb és lágyabb kávék kedvelői számára is elhozzák a hagyományos családi ünnepvárás élményét, a forró, illatos teákról nem is beszélve. A Starbucks Teavana™ Winter Spiced Apple tea sült almadarabokkal és fahéjjal még az esti órákban is képes meghitten átmelegíteni. Bármelyiket is választjuk, jó ha van nálunk egy limitált kiadású Starbucks termosz vagy reusable cup, hogy ha mégis útnak eredetünk, akkor is legyen ami kellemesen átmelegít.

Tags: , , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.