You are here: Home > Termékekről > Medipass – egészségbérlet minden helyzetre

Medipass – egészségbérlet minden helyzetre

Ha egészség van, minden van – tartja a mondás, nem véletlenül. Aki már élt meg tartósabb megbetegedést vagy ment ki teljesen váratlanul a bokája, az tudja, hogy bármi is történjék az egészségünkkel, az az egész életünkre azonnali kihatással van, és ez alól a családtagok sem kivételek.

Kivéthető-e egy fertőzés? Megakadályozható-e minden göröngy az úton? Természetesen nem. De a rizikót ennek ellenére tudjuk minimalizálni azzal, hogy megteremtjük azt a biztos közeget önmagunk és a családunk számára, amely minden egészségügyi probléma esetén segítségnyújtást kínál: ami nem csak biztonságot jelent számunkra, hanem tehermentesíti a családunkat és újra tervezhetővé teszi az életünket.

A Medipass ehhez az egészségügyi tervezhetőséghez és biztonsághoz kínál belépőkártyát: az olykor borsos számlák helyett egy kiegyensúlyozott, megfizethető, könnyen, országosan elérhető rendszerbe kínál belépést, havidíjas alapon.

medipass5_v

Medipass

A rendszer rendkívül rugalmas, hiszen többféle csomag közül is választhatunk, anyagi lehetőségünk, kórtörténetünk, preferenciáink alapján csatlakozhatunk a kiemelkedő szaktudással rendelkező csapathoz. A Medipass ugyanis több mint 5000 kiváló, nemzetközileg is elismert szakorvoshoz, országosan több mint 200 kiemelkedő magánegészségügyi intézménybe nyújt belépőt. Az legmodernebb eszközökkel felszerelt intézmények között megtalálható a Complex Medical Center, a Swiss, a Duna Medical, vagy épp az Emineo.

Medipass - CMC Déli Klinika

Medipass – CMC Déli Klinika

A Medipass napi 200-500 forint között mozgó (választott csomagtól függően) díjáért 1-69 éves kor között országosan több mint 40-féle szakrendelés, kezelés, vizsgálat és szűrés érhető el, sőt az esetlegesen szükségessé váló műtétek alkalmával sincs önrész, hiszen a havidíj fedezi az összes szolgáltatás költségét. A bérlet azért is zseniális, mert korátlan alkalommal felhasználható. De nem csak a limitmentesség, a szakorvosi gárda és a neves intézmények miatt érdemes Medipass bérletre váltani, hanem azért is, mert problémáinkkal azonnal van kihez fordulnunk, hiszen éjjel-nappal elérhető központi számukon várólista nélkül jelentkezhetünk be a számunkra közeli, nekünk szimpatikus intézmény megfelelő szakrendelésére, kezelésére, vizsgálatára.

medipass3_v

Medipass

Engem a rendszer rugalmassága, átláthatósága és gyors, sorban állást mellőző volta győzött meg, plusz családilag a Krisztinavárosban működő CMC Déli Klinika miatt is esett a választásunk a Medipass rendszerére, hiszen elhelyezkedése ideális, a család kerületben élő idősebb tagjai számára is könnyedén megközelíthető. Számtalan szolgáltatással várják a hozzájuk érkező pácienseket, az ambuláns ellátás, a szakrendelések széles köre mellett komplex belgyógyászati-, sebészeti-, ultrahang-, gasztroenterológiai-, bőrgyógyászati- és endokrinológiai központként is elismert a CMC Déli Klinika.

Medipass

Medipass

A hatodik emeleten található VIP LOUNGE-ba már a kilátásért is érdemes betérni, meg természetesen azért a szakszerű ellátásáért, amelyre az embernek, főleg ha beteg, oly nagy szüksége van. A CMC-ben a több évtizedes szakmai tapasztalatot a legmodernebb bioinformatikai megoldásokkal ötvözve állítják a gyógyítás szolgálatába, 54 szakterület orvosai, szakdolgozói komplex rendszerben dolgoznak, így közösen, mindent figyelembe véve, a páciensre szabva alkotják meg szükség esetén a kezelési stratégiáját.

Tags:

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.