You are here: Home > Termékekről > Évindító zabos kávékülönlegességek – Így indul az év a Starbucks üzleteiben

Évindító zabos kávékülönlegességek – Így indul az év a Starbucks üzleteiben

A karácsonyi extrák után megérkeztek a téli italkülönlegességek is a Starbucks-hoz, a Honey Hazelnut Oat Latte mellett most a Caramelised Macadamia Oat Latte-t is választhatjátok. Extra ajándék a növényi italokat fogyasztók és a veganuárral életmódváltó, egészségesebb életmódot választók számára: A Starbucks kávézóiban 2023. január 3-tól minden kávékülönlegesség többletköltség nélkül kérhető növényi italokkal.

Az új italkülönlegességek bevezetésével egyidőben a Starbucks Magyarország bejelentette, hogy az idei évtől üzleteiben nem számít fel külön díjat a tej alternatívájaként kínált növényi italokért. Mostantól a vendégek díjmentesen választhatják a szója-, zab-, mandula- vagy kókuszitalt is kedvenc italkülönlegességükhöz.

Az új Caramelised Macadamia Oat Lattében a vajas makadámdió és a karamell ízét a karamellizált makadámdió öntet egészíti ki. Az italt úgy tervezték, hogy ízében a lehető legjobban kiegészítse, kiemelje a zabitallal készített, sötét pörkölésű Starbucks Signature Espresso Roast kávé gazdag, diós ízvilágát. Az italkülönlegesség teljesen személyre szabhatók, és hidegen is kérhető. A Honey Hazelnut Oat Latte-ban a méz és a pörkölt mogyoró íze keveredik a zabitallal és a sötétebb pörkölésű kávé ízjegyeivel.

starbucks2023_v

Tags: ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.