You are here: Home > Termékekről > Anya & Lánya – Tchibo mini editorial

Anya & Lánya – Tchibo mini editorial

Azt már sokszor és sokféleképp bizonyította a Tchibo, hogy a ruhakollekciói időtlenek, magas minőségüknek, letisztult, gondos vonalvezetésüknek köszönhetően kiállják az idő próbáját és a következetességnek hála egy-egy kapszulakollekció között – még évek múlva is – bőven van átjárás. A kedvelt alapdarabok mellett mindig ügyesen reflektálnak az aktuális divatra, könnyedén emelik be és tchibosítják a fast fashion világában megjelenő trendeket.

A mostani, őszi alapdarabokat tartalmazó kollekciójukban is nagyon szerethető, hogy korosztálytól szinte teljesen függetlenül megtalálja benne mindenki a maga kedvenceit. Ezt az átjárhatóságot, ezt a rugalmasságot szerettük volna Annával megmutatni az idei mini editorial képein keresztül, amelyben mindegyik darab jól vizsgázik a 17 éves modellen és a 44 évesen is.

Amíg számomra fontos, hogy az őszi ruhatáram a sportosan elegáns vonalat képviselje, addig Annánál alapvetés volt a lila, a vastag kötött pulcsi jelenléte, amelyekből most nem bírunk eleget betárazni és a Tchibo fenntarthatósági filozófiája, amelynek köszönhetően számos ruhánk már a lehető legkisebb karbonlábnyommal rendelkezik.

A webáruházban az egyes tételek mellett megjelenő piktogramok jelölik, hogy az adott termékek részben vagy egészben fenntarthatók, illetve azt is megmutatják, ha újrahasznosított vagy bio alapanyagok felhasználásával készültek, így a tudatosság egy újabb szintre emelhető és a ruhákat nem csak összeillő szettek formájában válogathatjuk össze, hanem törekedhetünk arra is, hogy minél fenntartóbb legyen a gardróbunk tartalma.

A mostani kollekcióban egyértelműen a lila és a steppelt vonal kapott erőre, de sok a mutatós, kellemes tapintású, puha pulóver, hangsúlyosak az őszi csalóka időhöz ideális réteges öltözködéshez elengedhetetlen sálak, mellények, kabátok, és az évszak most is kedvez a homokszínnek, az ekrünek és a törtfehér árnyalatoknak.

Modell: Hildebrand Celina Anna, Wessely Márta

Fotó: Hildebrand Krisztián

Styling: Wessely Márta

Ruha, táska: Tchibo

Napszemüvegek: Vogue, Oliver Peoples

image00001_v

image00004_v

image00002_v

image00003_v

image00005_v

Tags: ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.