You are here: Home > Termékekről > Legyen az egész város a munkahelyed!

Legyen az egész város a munkahelyed!

Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de mindig álmodozom arról, hogy szépen beülök egy kávézóba, viszem a laptopomat és a városi nyüzsgésbe belesimulva dolgozom, mellettem ízlésesen elrendezett szendvics, sütemény és természetesen egy tökéletes latte art-os cortado vagy latte macchiato.

Azt most engedjük el, hogy az elmúlt fél évben nem lehetett beülni sehova, a legnagyobb kerékkötője ennek az egész ábrándnak, az a téglanehéz laptop, amit az ember egyszer csak-csak elcipel az első kávézóba, hogy megvalósítsa ezt a szép illúziót, de lássuk be, a kezem a laptopom felett, mellette a kávé és szendvics kép megkoreografálása után, ez inkább egyszeri alkalom marad.

Éppen ezért van olyan telefonom és tabletem, amelyről könnyen tudok dolgozni, de írni, úgy istenigazából – ahogy most ezt a cikket is írom – legjobban laptopon szeretek.

Szerencsére a gyártók, ha nem is a kávézós álomkép megvalósítása okán, de egy ideje ráálltak a könnyű és könnyen hordozható, vékony laptopok gyártására, amelyek piacára most megérkezett az LG gram gépek, amelyek alig 1 kg-ot nyomnak, azaz ezekkel a világ végére is bőséggel el lehet ruccanni, hogy belevesszünk a városi lüktetésbe, bárhol, ahol kedvünk tartja.

A LG gram 17, az LG gram 16 és LG gram 14 laptopok mindegyike 16:10 képarányú kijelzővel rendelkezik, ennek köszönhetően nagyobb lett  a képernyő felülete a megszokottnál, ezzel is segítve a hatékonyabb munkavégzést.

LG gram_Quartz Silver

Az LG gram 17 csupán 1,35 kg-ot nyom, az LG gram 16 1,19 kg, míg a 14 modell összesen csak 999g. De ezek a laptopok nem csak könnyűek, hanem vékonyak is, alig 1,68 cm vastagságúak. A 16 colos modellt ráadásul a Guiness-világrekordok között is elismerik a világ legkönnyebb kereskedelmi forgalomban kapható 16”-os laptopjaként. Az LG ultravékony képernyőkáváival és a rejtett zsanérmegoldásával mindhárom modell kimagasló, 90 százalékos képernyő-gépház arányt tud produkálni. A nagyméretű, kényelmes billentyűzettel és touchpaddal a gépelés a könnyű hordozhatóság ellenére is mindhárom eszközön gyors és kényelmes (mondom én!).

A gépek kijelzői a munka mellett a szórakozáshoz is ideálisak, az élénk, valósághű színek mellett a legapróbb részletek is tökéletesen jelennek meg a képernyőn, amely mind a négy oldalán letisztult és elegáns megjelenést kölcsönző, vékony kávás kialakítást kapott.

Ami meg még nagyon fontos nekem a hordozhatóság szempontjából: ezekhez a gépekhez egy kiruccanás esetén töltőt sem kell vinni, hiszen mindhárom LG Gram modell 80Wh-ás, nagy sűrűségű akkumulátort kapott, amely akár 22 órás üzemidőt is képes biztosítani két töltés között.

LG gram_1

Tags:

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.