You are here: Home > Éttermekről, cukrászdákról > Cho Coco The Cafe & Chocolate Shop Budapest

Cho Coco The Cafe & Chocolate Shop Budapest

 

Egy kávézó esetében az embernek furcsa elvárásai lehetnek. Persze mindenkinek más. Nekem tér kell, hangulat, letisztult, de nem barátságtalan enteriőr, egy loft lakás nappalija, amiben elférek, és egy nagyobb házibuli esetén is találok a térben egy olyan szeletet, ami akkor és ott az enyém.

Ezért is örültem meg annyira annak, hogy otthon, a Krisztinavárosban lett egy ilyen hely. Egy olyan, ami eddig is volt, de a súlyos fa bútorokra zsúfolt hatalmas csokoládéválaszték soha nem marasztalt, ok, nagyobb összegek elköltésére sarkallt, de a tér – amelyben mozogtam – nem volt vonzó.

Most viszont funkciót váltott a csokibolt, amelyet egy kisebb helyiségbe költöztettek, helyét pedig átadta egy fényben fürdő kávézónak, amely a Roham utca árnyas vidékére néz, kicsit arrébb a procctól, kicsit közelebb a Krisztinaváros valódi lakóihoz, hangulatához.

A helyet elsősorban a tér adja el, a távlatok, a hibátlan elrendezés, a remekül választott színek, a bútorok adta egyenletes, lassú ritmus, de a kávé is kitűnő, a sütemények – amelyekkel kiegészíthetjük az élményt – szintén finomak. Örülök neki, hogy van keksz, hogy falatnyi boldogságokat is vásárolhatok a kávém mellé, és boldog vagyok a kanapétól, amelyről a Csészényiben már évekkel ezelőtt letettem, de itt még van lehetőségem kisajátítani.

Pictures_v

 

Tags: , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.