You are here: Home > Termékekről > Egyedi, személyes ajándék a Zwacktól

Egyedi, személyes ajándék a Zwacktól

A karácsony furcsa ünnep, számtalan kollektív hagyományra, családi szokásra épül, amelynek köszönhetően a jelen karácsonyai mindig egy kicsit a múltban gyökeredznek.

Ez nem csak azt asztalra kerülő fogásokon látszik, ahol a nagymama receptje, a papa kedvence évről-évre helyt kap, hanem magában az adventben, az ünnepre való hangolásban is ott van a saját gyerekkorunk, sőt sokszor a szüleink gyerekkora, az akkor élő hagyomány is.

És ezeket a hagyományokat alakítja, bővíti, vagy épp szabja át a mi életünk, az új generációval érkező változások, születnek az újabb örök érvényű karácsonyi történetek, amelyekkel tovább színesedik, alakul a maga organikus módján ez az ünnep.

Soha nem gondoltam, hogy egyedülálló módon csak nálunk keveredne össze múlt és jelen ennek az ünnepnek a kapcsán, de tegnap kifejezetten jó volt hallgatni, ahogy Zwack Izabella és Sándor, valamint meghívott vendégeik szépen sorban elmesélték, hogy milyen karácsonyaik voltak, milyen karácsonyokat álmodtak maguknak, és a tradíciókat hogyan viszik tovább, hogyan formálják, alakítják, élik meg az ünnepet.

Zwack_karacsony_6

Ahogy Zwackéknál Mici néni miatt fellángoló tenisz-szett a mai napig igazi karácsonyi anekdota, ahogy Kánya Kata számára egy titokban beszerzett plüss emléke maradt meg a lánya gyerekkori karácsonyaiból, ahogy Marsalkóéknál Nirvana szól karácsonykor, úgy mi is gyűjtjük ezeket a közös apró élményeket.

Ezeknek az élményeknek most újra nyomatékot adhatunk, a Zwack kitűnő kezdeményezésére a közös karácsonyi pillanatokat ajándékká alakíthatjuk. 100 szerencsés – aki november 30-ig feltölti fotóját a karacsony.unicum.hu weboldalra – nyerhet egyedi, saját fotóval ellátott karácsonyi Unicum díszdobozt, illetve aki szeretne ilyen egyedi ajándékkal kedveskedni a család Unicum-rajongó tagjainak, az december 14-én és 15-én a budapesti Zwack Mintaboltban ezt megteheti. Nem kell hozzá más, csak a felhasználni kívánt, jó minőségű fotó jpg-ben egy pendrive-on.

Ezen a két napon exkluzív tárlatvezetésen is részt lehet venni, a Zwack kampányában együttműködő partnerekkel.

 

Tags:

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.