You are here: Home > Éttermekről, cukrászdákról > Bellozzo

Bellozzo

A nyári programok sorában az egyik első volt, hogy Annával ellátogattunk az újonnan nyílt, pontosabban épp megnyíló Corvin Plazában lévő olasz gyorsétterembe, a Bellozzo-ba. Annának eddig ez az élmény kimaradt, így gyorsan pótoltuk és teszteltük a hely kínálatát, valamint szemrevételeztük a korábbi két egységben még nem kóstolt újdonságokat is, a minestrone levest és a tejfölös paprikás csirkénkre erősen emlékeztető cacciatore-t, amely a mascarpone és a csirke remek ötvözetét kínálja mártás formájában.

Pizza, pasta, buli

Pizza, pasta, buli

A rendkívül tágas vendégtérrel rendelkező Bellozzo-ban a megszokott rutinnal zajlottak az események, a rendelésünk felvétele után egy jól csengő olasz városnév alatt vártuk, amíg elénk kerülnek a pizzáink. Bár a jó kritikus ismérve, hogy többféléből kóstol, és úgy alkot véleményt, mi most munka helyett inkább az élvezetet választottuk és pizzát rendeltünk mind a ketten, sőt egy kis, nutellával töltött calzone is valahogy a tálcánkra ficcent.

Nincs is jobb, mint egy érlelt sonkával megpakolt pizza

Nincs is jobb, mint egy érlelt sonkával megpakolt pizza

A harmadik egység megnyitásával biztosan állíthatjuk, hogy most már lánccá nemesedett a Bellozzo, az első étteremben megismert és a másodikban is kedvelt stílus itt szintén mindent ural, s ha jól hallottam lassan a vidékiek sem maradnak olasz gyorsétterem híján.

Khm... az alma nem esett messze a fájától. :D

Khm… az alma nem esett messze a fájától. :D

Tags: , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.