You are here: Home > Éttermekről, cukrászdákról > Bellozzo, új olasz étterem az Oktogonon

Bellozzo, új olasz étterem az Oktogonon

Az olasz kosztból soha nem elég. A világ egyik legkedveltebb, globális szinten rajongott street foodja a pizza és a pasta, amely – jöjjenek bármilyen gasztroforradalmak és ázsiai szelek – soha nem megy ki a divatból.

Ennek biztos tudatában nyitott most a Bellozzo, amely semmi mást nem szeretne, mint igényes környezetben, jó alapanyagokból, gyorsan és megfizethető áron olasz ételeket kínálni a vendégei számára.

A viszonylag szűk étlap ügyesen összeállított, nagy klasszikusokra épül. Rövidsége segíti a tempós döntéshozatalt és a látványkonyha munkatársaira se ró túl nagy terhet. Könnyen előkészíthető, előállítható és pikk-pakk befalható fogások készülnek a pult mögött. Az étlapon  – amely ügyesen felölelik az Itáliára jellemző gasztronómia legjavát – természetesen megtalálható az elengedhetetlen kávé és az olaszokra oly jellemző desszertek.

bel1

Tésztaválaszték, amelyekkel az ételeinket kérhetjük

A Bellozzo belső tere igazán hangulatos, a metro csempével díszített falak, a foncsorukat vesztett, antik hatást keltő tükrök ügyesen hozzák a mediterrán hangulat és a bisztró feeling keverékét. A bisztróval ellentétben itt azonban nincsen szerviz, önkiszolgálva jutunk hozzá az ételeinkhez, amelyeket egyszeri, eldobható csomagolásban kínálnak, így ha adott esetben egy-egy munkaebéd során kifutnánk az időből, akkor is könnyedén magunkkal tudunk vinni.

bel3

Fiatalos, könnyed tálalás: Arrabbiata és Margherita a terítéken

Ha egy mondatba szeretném sűríteni a helyet: A Bellozzo hangulatos belső térrel, fiatalos lelkesedéssel és megfizethető választékkal várja a vendégeket.

Tags: , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.