You are here: Home > Termékekről > Napcsókolta barnaság fitokozmetikumokkal

Napcsókolta barnaság fitokozmetikumokkal

A téli időszakot követően, a lengébb és többet mutató nyári ruhák érkeztével szinte mindenkiben felhorgad a vágy, hogy valami kis színt szerezzen.  A megfelelő fényvédelem és a jól megválasztott napozási idő mellett egy kis sütkérezés kifejezetten kellemes megoldást jelenthet, de hatékony és szép eredményre vezethetnek a különféle bronzosítók is, napozás utáni színmegőrző termékek.

A barnaság elérése ugyanis nem csak önbarnítókkal, hanem bronzosító krémekkel, balzsamokkal is megvalósítható, amelyek finoman rásegítenek a – megfelelő fényvédelem – melletti napozás közben szerzett színünkre. A termékek között megtalálni a napozás alatt és a napozás után is használható krémeket.

A L’Erbolario szuper bronzosító balzsam nem csak finoman meleg árnyalattal és ragyogással vonja be a bőrünkre, hanem táplálja, hidratálja, selymesíti azt. A balzsamba komponált összetevők mindegyike igazi nagyágyú. A béta-karotinban gazdag sárgarépa klasszikus bronzosító (belsőleg, tabletta formájában is szedhető változatai szintén hatékonyak), a szuper bronzosítóban a magjából préselt olaj támogatja a barnaságunkat, mellette megtalálható a kukoricacsíra olaj, és a magas antioxidáns tartalommal rendelkező, aranybarna bőrárnyalattal kecsegtető dióhéj kivonat A balzsamot lehet napozás közben és napozás után is használni, arra azonban ügyeljünk, hogy ha napon tartózkodunk, akkor a krém mellé (alá) kerüljön megfelelő fényvédő is.

Fényvédelemről – stílszerűen – dióhéjban:

Alapvetően kétfajta fényvédőt különböztethetünk meg, fizikai és kémiai fényvédelem létezik, valamint ennek kombinációja, amely mindkettőt tartalmazza, a lehető legjobb tulajdonságaik kiaknázása és társítása mellett. A fényvédőknél a krém maga elnyeli a bőrünkbe hatoló UV-sugarakat, a fizikai ezek egy részét visszaveri, így védi azt a káros sugárzástól.

Az SPF azaz a sun protection factor száma mutatja, hogy a bőrünket mennyi ideig tehetjük ki napsugárzásnak, anélkül, hogy károsodna: minél magasabb a faktorszám, annál ritkábban kell újra használni az adott fényvédőt. A magasabb faktorszám mellett a hatékonyság is fokozódik, javasolt ilyen termékeket használni.

A dió és a sárgarépa a fő összetevője a L’Erbolario napozás utáni színmegőrző tusfürdőjének is, amely rendkívül egyszerű, de hatékony módszer a megszerzett barnaságunk hosszú és ragyogó életútjának egyengetéséhez. A barnulást aktiváló, a bőr mélyebb rétegeibe is eljutó lipoaminsavnak köszönhetően a gyengéden, de hatékonyan tisztító tusfürdő hatóanyagai segítenek az elért testszín megőrzésében is. A hatóanyagok komplexitásának köszönhetően a termék nem csak a napcsókolta színre koncentrál, hanem védi, megnyugtatja a napozás során – esetlegesen – irritálódott, kiszáradt bőrt.

Azt más jó ideje megtanultuk, hogy az anyajegyek védelme elsődleges. Sokszor a napozószerek használatakor a krémek pluszban történő felkenésével, a fényvédő hatású ajakbalzsamok bevetésével trükközve próbálunk extra védelmet biztosítani az anyajegyeknek. A feladatra azonban léteznek céltermékek, amelyek magas SPF fényvédelemmel rendelkeznek és tökéletesen alkalmasak a kis felületek biztonságos védelmére. A rizsviasz és makadámia olaj alapokon nyugvó L’Erbolario Anyajegyvédő stift E-vitaminnal gazdagított, bőröregedését gátló, bőrfeszesítő corallina alga kivonatot tartalmazó stift használata egyszerű és biztonságos. A könnyen felszívódó stifttel az anyajegyeken kívül a dekoltázs, az arc leginkább sérülékeny részeit (pl. orr) is egyszerűen le lehet kenni.

lerbro1_v

Tags: , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.