You are here: Home > Élet dolgai, Termékekről > Év vége, év eleje – avagy egy jó kávéval vagy teával mindig könnyebb

Év vége, év eleje – avagy egy jó kávéval vagy teával mindig könnyebb

A téli ünnepi időszakban mindig van egy finom kettősség. Egyfelől ott a fényekben, ízekben és illatokban gazdag csodavárás, másfelől nem sokkal később egy nagyobb levegővel valami egészen új indul, amelynek megéléséhez érdemes visszatekintenünk, és lezárnunk – legalább magunkban – a korábbi időszakot, begyűjtve annak tanulságait és eredményeit.

Ebben az emelkedett hangulatú, de sokszor érzelmileg mégis kényes időszakban még jobban érdemes odafigyelni magunkra, apró, szinte láthatatlan módon kényeztetni magunkat, egy jó teával, egy bögrényi ízesített kávés itallal vagy csak egy bitangjó pressszóval, amihez minden esetben jár negyed órányi énidő, egy kis zenehallgatás, könyvolvasás vagy a betervezett belső elszámolás egy adott tételének békében történő végiggondolása.

A Dallmayr minőségi termékei nem csak a családtagok számára válhatnak ideális ajándékká, hanem önmagunk számára is elhozhatják azt a prémium életérzést, amely segíthet megélni az ünnepet teljes valójában és hozzásegít az új évi tervek összeállításához, a 2022-es szezon méltó nyitásához.

A magas minőségű, különleges kávéválogatások és az egészen egyedi, izgalmas ízkombinációban elérhető teakínálat adta lehetőségeket kár kihagyni. A Kandallótűz teakeverékben például mindaz ötvöződik, amit az ünnepi időszakban szeretünk, azok a karizmatikus ízek és aromák uralják, amelyeknek köszönhetően rögvest egy hólepte hegyi falu, finoman bemelegített rönkházának pamlagán heverünk, bojtos zokniban, kötött pulóverben, miközben előttünk táncot jár a tűz a fahasábok tetején és a rönkök között.

Egy ilyen alaphangulatban jó és könnyű ellazulni, minden egyszerűbbnek tűnik, ha legalább ezen a szinten tudjuk oldani a feszültséget. És amíg a bögrénk köré fonódik a kezünk, addig szépen eltűnődhetünk rajta, hogy azt kaptuk-e ettől az évtől, amit vártunk, annyit és úgy fektettünk bele önmagunkba, ahogy azt szerettük volna és meg sikerült-e lépnünk mindent, amit egy évvel ezelőtt, egy hasonló szituációban kitűztünk magunk elé.

Az évzárás és évnyitás titka – a jó kávé és tea mellett – az őszinteség. Merjünk és tudjunk valódit állítani magunknak, a céljainkat picit lőjük a komfortzónánkon kívülre és azon felülre, hogy valóban késztetés legyen végrehajtani a terveinket. Igen, merjünk álmodni.

dallmayr4_v

Tags: ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.