You are here: Home > Éttermekről, cukrászdákról > Koktélélmény a város felett

Koktélélmény a város felett

Az Aria Hotel High Note Sky Bar-ja eddig is izgalmas pontja volt a városnak, ahonnan csodás kilátás nyílik a belvárosra, a budai hegyekre és a messze elterülő pesti vidékre. A különféle rendezvények során sokszor és sokfélét ettem a világ legjobb hoteljének tetőteraszán, napsütésben, téli zimankóban, igazából a koszt – a norvég rendezvényt kivéve – mindig kicsit háttérbe szorult az adott eseményhez képest. Tegnap azonban pont a High Note Sky Bar kínálata volt fókuszban.

aria5

A konyha, a bár és a szervíz ugyanis a Gerbeaud Gasztronómia biztos kezébe került, ahonnan egy olyan szakembergárdát sikerült kiállítani, aki ezt a nem túl egyszerűen kivitelezhető koktél-falatka-bárélmény koncepciót ügyesen kitalálta és végigvitte.

aria3

Egyedi desszert kiváló panorámával

A frissen debütált itallap érdekessége, hogy a magasan kvalifikált italokhoz illő apró amuse bouche-ok társulnak, amelyek ízben jól harmonizálnak az itallal, reflektálnak az összetevőkre, hozzáadnak a koktél adta élményhez.

Falatok és koktélok, zajlik a szakmai teszt

Falatok és koktélok, zajlik a szakmai teszt

A koncepció részét képezi még a régi receptekhez való visszatérés, azok újragondolása, ilyen például a Si Senor koktél, amely mezcal alapokon nyugszik és kevés jalapenoval, valamint zellersóval ízesítve kínálják.

aria1

Belváros, koktél, High Note Sky Bar

Tags: , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.