You are here: Home > Termékekről > Zwack Soda

Zwack Soda

Zwack & Soda

A héten lezajlott VinCE keretein belül egy nagyon klassz koktél-bemutatón jártam. Pont egy éve, a 2012-es VinCE Bitter mesterkurzusán mutatta be Zwack Sándor és Zwack Izabella a szilvás Unicumot, ami az elmúlt egy évben igazi sikertörténetté nőtte ki magát.

A szilvaágyon érlelt ital lágy, gazdag aromái nem csak engem győztek meg arról, hogy a karcos gyomorkeserűből csodák varázsolhatóak, hanem többek között Nagy Zoltán bártendert is, aki a tavalyi sajtótájékoztatón kapott üvegnyi Unicum Szilvával rögvest el is kezdett kísérletezni.

A Boutiq’Bar világhírű koktélkeverője az elkészített koktélokat bemutatta a Zwack háznak is, akik felismerték a lehetőséget az italban és így született a Zwack & Soda, ami frissítő ízeivel a 2013-as nyár koktéljává válhat, főleg azért is, mert ezt a koktélt bárki, bármikor és jóformán bárhol elkészítheti. Nem igényel extra alapanyagokat és eszközöket, csupán Unicum Szilvára van szükség, amihez egy kevés cukrot adunk, majd jöhet a lime leve, a jég, majd végezetül a szóda. Az így kapott italt pedig olyan poharakba töltjük, amelyekben már ott pihen az uborka.

Így kerül a narancsolaj a koktélhoz

A Zwack & Soda mellett azonban más koktélok is készültek., többek között a Zwack & Negroni és a Budapest Mule. A Zwack & Negroni egy eredetileg vermutot, narancslikőrt és gint tartalmazó ital, a Zwack-féle változatban a vermut helyett Unicum Szilva került bele, a Budapest Mule pedig egy gyömbérsörrel, Unicum Szilvával és limelével készített koktél, ami szintén nagyon frissítő, nyári ital.

Elkészültek a koktélok


 

 

 

Tags:

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.