You are here: Home > Termékekről > Letisztult külső, egyedi ízek – ilyen a Nespresso idei ünnepi kollekciója

Letisztult külső, egyedi ízek – ilyen a Nespresso idei ünnepi kollekciója

Hosszú évek óta a Nespresso karácsonyi kollekciója nyitja az ünnepi hangolódást. Ahogy beköszönt a november elérkezik az ideje a különleges ízeknek, amelyben a Nespresso mindig élen jár.

A karácsonyi kollekció idén egy egészen sajátos, de szerethető logika mentén mozog: a tökéletest akarja megérinteni, azt a vágyképet, amely mindegyikünk lelkében ott él, ha az ünnepre gondolunk. A hóesés, a meleg fények, a vastag takarók, a puha párnák, a bársony ölelés, a nagy kacagások, a béke, a megnyugvás idilli hangulata, kandallóból pattogó szikrákkal, forralt borral, pirított cukros mandulával, a fűszerek illatával és a sütemények édes ízével.

KV6 - Advent Calendar Original_v

Ezt az ábrándot álmodta idén a cég kapszulákba, erre született meg az idei együttműködése egy francia luxusmárkával, amely visszafogott, elegáns, de mégis élettel teli eredményt hozott. A kávékapszulákon, a dobozokon és a kiegészítőkön visszaköszön a luxus sí- és télisportruházatot gyártó Fusalp emblematikus gyémántmetszésű mintázata, tovább erősítve a hütték adta meleg téli hangulatot, annak minden vetületével.

Egy igazán ünnepi fogás, amely új minőségében mutatja meg a kávét: kávékoktél Nespresso-módra

Egy igazán ünnepi fogás, amely új minőségében mutatja meg a kávét: kávékoktél Nespresso-módra

A kollekcióban számtalan csoda található. Nem csak az Original és Vertuo kávéfőzőkhöz érkező kapszulákat találhatjuk meg benne, hanem a két kávégépet alapul vevő, rendkívül népszerű adventi naptár is érkezik, hogy igazán ünnepi, kávés környezetben hangolódhassunk a karácsonyra.

Nespresso Vertuo Festive Black Double Espresso kávékapszula_vA kávékollekció része két klasszikus feketekávé (Festive Black Espresso és Festive Black Double Espresso) amelyeknek blendjét Hondurasból, Ugandából és más termőhelyekről származó Arabica kávék adják. A Festive Black Espresso és Festive Black Double Espresso tökéletes napindító, de akár olaszosan nap közben, étkezések után is fogyasztható. A feketék mellett itt a két, kifejezetten a karácsonyi desszertkínálatot, a szezonális finomságokat megidéző karamellás-mandulás ízesített, lágy Arabica blend (Frosted Caramel Nuts), valamint két, a forralt borokhoz előszeretettel használt fűszerekre építő, merészebb ízekkel elvarázsoló kávékeverék (Seasonal Delight Spices), amelyben jól tetten érhető – a fahéj és a szegfűszeg – a klasszikus, boros hangulat is.

neskaracsony1_v

Nespresso x Fusalp Limitált kiadású Mug_2A Nespresso és a Fusalp közös Limited Edition kollekciójának része még számos karácsonyi ajándéknak is tökéletes apróság: egy letisztult, a gyémántmetszett mintát magán viselő porceláncsésze, egy éjkék színű, nagyméretű utazó termobögre (Nomad Travel Mug), egy kávés italok felszolgálására tökéletesen alkalmas, szintén a gyémánt mintával díszített koktélos pohár, illetve egy rendkívül ügyesen fűszerezett, rózsaborsos-bergamottos 70%-os szárazanyagtartalommal rendelkező étcsokoládé.

A limitált kiadású ünnepi kollekció október 30-tól a készlet erejéig érhető el a Nespresso Boutique-okban és a www.nespresso.com oldalon.

KV1 - Citiz Platinum_v

Ok, a Fusalpról azért még ejtsünk néhány szót: A márkát két francia szabómester hozta létre Annency-ben 1952-ben, hogy olyan elegáns sportruházatot hozzanak létre, ami nem csak funkcionális, hanem a legkifinomultabb szabásvonalakat követi. A hatvanas években már hírnevet is szereztek maguknak, számos francia olimpikon a Fusalp technikai öltözeteit viselte, amely akkor is és most is arra törekszik, hogy olyan sportruházatot gyártson, amely elősegíti szabad mozgást és ugyanakkor fokozza a viselője teljesítményét is. A márka ma már – Alexander Fauvet álma szerint – nem csak a sport világában, hanem az urbánus környezetben is megtalálta a maga szerelmeseit.

neskaracsony4_v

Tags: , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.