You are here: Home > Éttermekről, cukrászdákról > Strandolj Budapesten, strandolj a Dunánál – megnyílt Sho Beach, Budapest legújabb strandja

Strandolj Budapesten, strandolj a Dunánál – megnyílt Sho Beach, Budapest legújabb strandja

Végre Budapestre is megérkezett a valódi plázs-hangulat, a BudaParton helyet foglaló új  oázis nappal a tiszta, hűs vízben való fürdéssel csábítja vendégeit, este pedig különböző kulináris élményekkel vonzza őket a partra. 

Az öböl vize kifejezetten tiszta annak köszönhetően, hogy a folyó folyásirányával ellentétes irányba ágazik le, így természetes szűrőként működve szűri a Duna vizét, plusz pont, hogy a sodrás sem túl erős, így attól sem kell tartanunk, hogy elvisz minket az ár.

SBT_3006

A hely az elmúlt években elképesztő karriert befutott SUP-nak is pont ideális, így a strand megálmodása közben szép lassan a SUP-bérlés is felkerült a Sho Beach listájára. Természetesen a SUP mellett számos más szórakozási lehetőséget kínál a part, egyéb stradjátékokat is bérelhetünk, – Sheldon után szabadon – kipróbálhatjuk az óriás Jengát vagy keríthetünk egy tollas készletet és azzal üthetjük el az időt a parton. 

SBT_3041

A beach szolgáltatásai között kiemelkedő minőséget képvisel a gasztronómia, többféle egység kínálja magas minőségű fogásait a parton pihenőknek, a Mák kitelepült foodtruck-ja is jól példázza, mint gondolnak a Sho Beachen a minőségi street food, akarom mondani beach food kínálatról. 

08_Francia lecsó_CHILL&GRILL

A könnyed hangulatú, de minőségi jelleget erősíti a hely design-ja. A strandon található két úszóház remekül harmonizál a part természetes jellegével, füves területei, az öböl megnyugtató vize összhatásában jól hozza azt a fajta hygge életérzést, amit ebben a rohanó világban mindannyiunknak érdemes nyaranta legalább egyszer – de inkább többször – megtapasztania.

Persze nem csak miniszünidőkre kitűnő választás a Sho Beach, munka után is érdemes erre kanyarodni, hiszen a beachbár teraszán ücsörögve, koktélozgatva, egy-egyet merülve is zárhatjuk bármelyik nyári hétköznapunkat.

Tags:

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.