You are here: Home > Termékekről > Minden napi mozgásunkhoz jöhet néha egy kis támogatás, megérkezett az XS™!

Minden napi mozgásunkhoz jöhet néha egy kis támogatás, megérkezett az XS™!

A tudatos mozgás régóta része az életemnek. A húszas éveim óta (mióta nincsenek ennek ellentmondó, az élettől kedvet elvevő tesitanárok az életemben) rendszeresen és aktívan mozgok, ez alól csak a Nők érkezte utáni 1-2 év volt kivétel, de azért ikrek mellett volt az a fizikális és mentális fáradtság, ami alapból ledöntött a lábaimról.

Egyszóval én szeretek mozogni. Magért a mozgásért. Ezért próbáltam ki az évek alatt ezer és egy formáját a mozgásnak, hol kick-boxoltam, hol callanetics-re jártam, hol steppadon ugráltam, hol spinningeltem.

Az utóbbi években a gyorsgyaloglás lett a hobbim, amit sokáig edzőteremben végeztem. Elvittem a Nőket az iskolába, és munka előtt elkanyarodtam a kedvenc edzőtermembe, kiváltottam a szekrénykulcsomat, majd gondosan elméláztam a recepciós kislány háta mögött sorakozó italok kínálatán és megvendégeltem magam valami finommal és egészségessel. Ahogy a mozgások között, a funkcionális italok szintjén is lelkesen válogattam, az összetétel mellett fontosnak ítéltem az ízesítést és egy-egy ütős csomagolás is mindig meg tudott szólítani.

Mivel ma már itthon vár rám a futópad, így ez az önajándékozós élmény sokszor elmaradt. Egészen mostanáig. Most ugyanis felfedeztem az XS-t és érzem, hogy megoldódott az itthoni sportolj és közben kényeztesd magad valami egészségessel életérzésem.

Az XS™ Power Drink ital, az esetlegesen rám törő fáradtság leküzdésében nyújt segítséget, a XS™ Power Drink Cool Mojito L.A. Edition egyenesen koktélozós hangulatba hoz (megfelelő sorozat kell hozzá, mondjuk egy Miami Vice), hűsítő menta íze biztosan felfrissít, és ami sokunk számára szempont, hogy egy doboz csak 5 kalóriát tartalmaz. Ezen kívül még választhatok Orange Kumquat, Wild Berry, Pink Grapefruit Tropical ízesítésű XS™ italokat is, pont a hangulatomnak megfelelően.

xs1

Az XS™ Power Drink italok négyféle B-vitamint, koffeint és taurint tartalmaznak, amelyek hozzájárulnak a fáradtság és a kimerültség leküzdéséhez, valamint az energiaszint fenntartásához.

Ezen kívül ott vannak az elektrolit italok, amelyek segíthetnek az állóképességünk javításában, mint a narancs-lime ízű  XS™ Sports Electrolyte Drink, amely guarana, maca gyökér és quercetin tartalmával hosszan tartó, egyenletes energia-utánpótlást nyújt. A szénhidrát és elekrolit oldat keveréke segít megelőzni a kiszáradást, ezzel hozzájárul a tartós teljesítménykifejtéshez. Akár 4 vagy 5 dl folyadékban is feloldható és az edzések alatt vagy után fogyasztandó.

Ha pedig edzés előtt lenne szükség egy kis plusz energiára, támogatásra, akkor jön jól a citrom-lime ízű XS™ Pre-Workout Drink, ami kreatin, BCAA-k, vitamin és ásványi anyag tartalmával hasznos energiaforrást biztosít. Egy tasak tartalmához minimum három deci folyadékot érdemes adni, de az sem baj, ha fél liter lesz. Edzés előtt egy órával vagy fél órával javasolt meginni.

xs2

Tags: ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.