You are here: Home > Termékekről > Színes cukorkás álom: Itt vannak a Nespresso új, ünnepi kávékapszulái!

Színes cukorkás álom: Itt vannak a Nespresso új, ünnepi kávékapszulái!

A Nespresso limitált kiadványaiban mindig igazi kincsekre bukkanhatunk, az Explorations sorozatok egészen különleges kávékat hoznak el nekünk, az ünnepi szériákban pedig mindig a szezonnak megfelelő csavar van, amitől ezek a kávék nem a hétköznapok, hanem az ünnepi alkalmak italaivá válnak.

Az idei ízeket a gyerekkorunk vezérli, a trafikok, cukorka boltok elfeledett csodás világába kalauzol minket, ahol a illatos, színes cukrokra költöttük a zsebpénzünk jelentős részét és ezekben a ragacsos édességekben mértük a boldogságunkat is.

Az idei karácsonyi kávékiadás épp ezért az örök gyerekeknek kedvez, akik még emlékeznek a mindent tartó helyi kisboltokra, az extra beszerzésből véletlenül idekeveredett nyugati édességek okozta elképesztő örömre, a gumicukrok ősének is tekinthető, kristálycukorba forgatott citrusos zselére és a zsebben és szájban olvadó Dianás cukorra.

26149636769_74dbd9f29e_z

A Nespresso kollekciójában a kedvelt Livato kávéjuk kapott háromféle ízesítést. A kókuszos-vaníliás és a narancsos-csokoládés ízvilágú kapszula mellett a feketeöves gumicukorrajongók medvecukros- fűszeres változatban is élvezhetik most ezt a kávét.

A kollekció azonban nem elégszik meg három színes, játékos kapszulával, hanem a cukorkák ihlette design a kávézást kiegészítő termékeken is megjelenik, a kávéscsészék és bögre mellett a szuper tejhabosítójuk is új ruhát kap, a merész és egyben nagyon kedves grafikának köszönhetően.

26145397829_960a6cbbd2_z (1)

Tags: ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.