You are here: Home > Éttermekről, cukrászdákról > Bellozzo a Westendben

Bellozzo a Westendben

Amikor kiderült, hogy ma nyílik a Bellozzo új egysége a Westendben, akkor már egyértelmű volt, hogy Zsófival kettecskén fogjuk letesztelni. A bolt kialakítása erősen emlékeztet az oktogoni üzletére, bár itt nincs saját vendégtér, de az ügyesen dekorált tálca és a jól megválasztott hely sokban hozzájárul ahhoz a premizált érzethez, amit a Bellozzo – a maga helyén kezelve – mutatni kíván.

IMG_20170926_141938

A kínálat nem túl bő, nem is túl szűk, az induláshoz képest kicsit több fogás található rajta, amit a vendégek igényeinek megfelelően alakítottak. A pastak és pizzák mennyisége azonban nem azt jelenti, hogy csupán ennyi fogás közül választhatunk, hiszen számos extra feltét mellett a szezonnak megfelelő ajánlatok is gazdagítják a kínálatot.
Zsófival felmértük a lehetőségeinket, megfontoltuk a javaslatokat, majd berendeltük a legjobbnak ítélt fogásokat, azaz a lányzó előtt egy prosciuttoval megrakott pizza landolt, én pedig éltem az extra feltétek lehetőségével és egy pestos tésztát koronáztattam meg némi csirkehússal.

IMG_20170926_143401

Desszertnek pedig a régi nagy kedvencünket kértük, amit pizza formájában gyakorta otthon is megsütök: nutellás, mascarponés calzone-t, ami tökéletes zárása volt az ebédnek.

bel1

Egyszóval, ha pizzára vagy tésztára vágytok a Westendben, akkor érdemes elcsalinkázni az ételbárokat, éttermeket felvonultató rész végébe és kipróbálni a Bellozzo fogásait.

Tags: , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.