You are here: Home > Termékekről > KitchenBox

KitchenBox

Sok esetben az otthoni főzés egyik kerékkötője a meg nem kerülhető bevásárlás. Nem arról van szó, hogy az ember nehezen veszi rá magát egy kilónyi kenyér beszerzésére, de egy bonyolultabb recept esetében könnyen belefuthatunk abba, hogy nem vagyunk képesek egy helyről begyűjteni  – az adott receptnek megfelelő mennyiségű – hozzávalókat, s az alapanyagok utáni futkosás több időnkbe kerül, mint amíg az egész fogás elkészül.

A mostanában életre hívott KitchenBox jóféle ötvözete az ételfutároknak és az ételekre szakosodott webáruházaknak, itt ugyanis egy kattintással kiválasztható az elkészíteni kívánt étel, amelynek alapanyagai mellett és az elkészítéshez szükséges receptet is megküldik számunkra.

A precízen csomagolt alapanyagokkal azután már semmi más dolgunk sincs, mint a receptkártya hátoldalán lévő fázisfotó leírást követni.

A rendelés eladása olyan, mintha kész ételt rendelnénk. A hetente változó kínálatból csak ki kell választani a számunkra szimpatikus fogást, s, hogy hány főre kívánjuk elkészíteni (2,4,6) illetve, hogy mikor szállítsák ki számunkra az alapanyagokat.

A cég weboldalán az egyes ételek mellett megtalálható azok bemutatása, a főbb alapanyagokról néhány hasznos ismertető, a doboz beltartalma, illetve az is, hogy milyen főzőtudást igényel a fogás, mennyi kalóriát, zsírt tartalmaz, csípős-e vagy épp vega.

A KitchenBox működési mechanizmusa kissé eltér a Magyarországon megszokottól. Itt nem kell minden héten megadnunk a rendelést. Ha a profilunkban beállítottuk, hogy milyen gyakorisággal kívánunk az általunk szintén megadott paramétereknek megfelelő alapanyagokból összeállított dobozokhoz jutni, akkor csupán jóvá kell hagyni a rendszer ajánlatát és várni kell a futár jelentkezését, aztán semmi más dolgunk nincs, mint különlegesebbnél különlegesebb fogásokkal elkápráztatni a barátainkat, családtagjainkat.

Kitchenbox

 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.