You are here: Home > Reggel, este > Még mindig…

Még mindig…

… a fokhagymás, rozmaringos lepény a legfinomabb a salátákhoz.

Ez van.

Fokhagymás lepények

27 dkg finomliszt

0,8 dl olívaolaj

1,3 dl langyos víz

csipet só

2 gerezd fokhagyma

2 kk szárított rozmaring

3,5 gramm szárított élesztő

Az alapanyagokat alaposan összekeverem, a kapott tésztát átgyúrom, majd
hagyom úgy egy órát pihenni. A sütőt 200 fokra melegítem, a tésztámat
rúddá sodrom, ujjnyi karikákra vágom. ezeket a karikákat jó vékonyra nyújtom,
sütőpapíros tepsire teszem és a sütőbe rakom. Amikor már szép hólyagos
és barna, kenyereskosárba szedem.
 

Tags:

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.