You are here: Home > Termékekről > A Nők öltöznek

A Nők öltöznek

Lányokat öltöztetni a világon az egyik legjobb dolog. A babázáson, Barbie baba öltöztetésen túl az ember lánya szívesen játszik hús-vér babák kirittyentésével is. Ez egyszerűen a vérünkben van, nincs mit tenni ellene. A kisbabák esetében szinte mindegy, hogy fiú vagy lány csecsemő van-e a kezeink között, de ahogy cseperednek a gyerekek, úgy nyílik meg a világ a lányos anyák előtt.

A színek, a formák világa, a kiegészítők kavalkádja hajlamos szertelenné tenni minket, de a lányos anya kitétel feljogosít arra, hogy nem csak a szükséges keretek között mozogva szerezzük be a különféle szoknyákat, ingecskéket, blúzokat, fodros pólókat, mintás kardigánokat, a kis sálakról, sapkákról, csattokról, csilingelős hajgumikoról és mintás harisnyákról/zokninkról nem is beszélve. Ahogy nő a gyermek, úgy változik a kínálat, majd – a legtöbb gyártó esetében – 122-es méret fölött egyszerűen megszűnik vagy vállalhatatlanná lesz.

S itt, ebben a korban, amikor a kisgyerek már nem olyan kicsit, az öltözés kapcsán sokszor felemlegetett hisztit felváltja egy tudatosabb ízlés, itt elengedik az anyák és gyerekek kezét. Pedig pont ebben a korban kellene, hogy leginkább odafigyeljenek ránk anyákra és rájuk, a jövendő vásárlóikra.

Hiszen a Nők most éppen abban a korban vannak, amikor még kislányok, de a felszín alatt már ott készül a sok éve megelőlegezett jelző valódi formája: a Nő. A Nő, aki szeret öltözni, a Nő, aki tudja, hogy mit szeretne látni a tükörben.

Mert bizony a hölgyek már komoly válogatáson átesett szettekben túrják a legót, járják a várost és nem mindegy, hogy egy születésnapon milyen összeállításban jelennek meg.

13970230346_c19051512b_o_vv

Anna a különféle kiegészítők mellett az elegánsabb kiskabátokat, kardigánokat kedveli, számára ideális választás volt, a bájos rózsaszín farmerkabát, ami tavasszal, kora nyáron és ősszel is praktikus és mutatós, a színe meg tökéletesen megfelel a trendeknek, még szerinte is.

Annával ellentétben Zsófi a nadrágokat imádja. Sokáig ellenállt a csőnadrágnak, aztán néhány éve szereztem számára extra szűk, de formás darabot, amit nagyon szeretett, csak az egyedül történő fel- és levét okozott neki némi problémát. Épp ezért neki találták ki a  vastagabb anyagból készült treggins nadrágot, ami kényelmes, mutatós és külső segítség nélkül is fel tudja venni (ami már csak a tornaórák végett sem egy utolsó szempont).

A Tchibo gyerekruhái szülőként is szerethetőek, jó anyagúak és formájúak, nem túl felnőttesek, de a divatot követő darabok, amelyben egy helyét, identitását kereső kiskamasz is tökéletesen jól érezheti magát.

2014-04-23-6035_v

Tags: ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.