You are here: Home > Édes élet, Könyvről > Reform desszertek

Reform desszertek

Varga Gábor új könyve sokak számára igazi megváltás lehet. Ajándékba adni, ajándékba kapni és sütni belőle mind-mind remek választás.

879432_5

A reform irányzatok sokszínűségét ügyesen megragadó és javarészt le is fedő könyv már első átpörgetéskor is ígéretes. A tematizálás az alapanyagok szempontjából kissé furcsa, de ha a “ki mit nem eszik” kód alapján próbálunk meg magunknak vagy a szeretteinknek desszertet választani, akkor nagyon könnyen eligazodhatunk benne.

A receptek egyszerű közlésén túl a könyv tanít, felhívja a figyelmet az alapanyagokkal bevitt tápértékekre, az elkészítés módjából fakadó előnyökkel együtt, s a sok tipp és trükk mellett a recepteknél ott a desszert pontos beltartalmát feltérképező táblázat is, amelyből rögtön látszik, hogy az egészséges alapanyagokból készített ételünkkel pontosan mennyi kalóriát, fehérjét, szénhidrátot, zsírt és élelmi rostot juttattunk a szervezetünkbe.

A desszert.eu oldalon már megszokott, a desszert készítésének folyamatát lépésről-lépésre bemutató fotósorozatról sem kell lemondanunk, majdnem minden desszert megszületését képeken is lekövethetjük.

Gábor családjáról (tündéri kislányáról), barátairól készített, nyarat idéző fotókkal teletűzdelt, vidám, színes tipográfiával megvalósított receptek mind-mind könnyed élményt kínálnak, miközben hatvan egészséges és finom desszert várja, hogy az ünnepek elmúltával az újévi fogadalmaink segítségére legyen.

Tags:

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.