You are here: Home > Folyékony, de nem kenyér > Nincs is tökéletesebb, mint egy balatoni hajózás, hogy megismerkedjünk a megújult BB borcsaláddal

Nincs is tökéletesebb, mint egy balatoni hajózás, hogy megismerkedjünk a megújult BB borcsaláddal

A nyár a felfedezések ideje és mi lehetne izgalmasabb, mint újra felfedezni egy hazai borlegendát? A BB márka új fejezetet nyitott: pezsgő- és borcsaládjuk teljes megújult, kívül-belül. Letisztult design, nemzetközi szakértelem, új stílus és igazi karakter, a BB borok valóban megérkeztek 2025-be. A letisztult címkék vizuálisan is megkülönböztetik az egyes bor- és pezsgőtípusokat, színkódok segítik a választást – legyen szó egy friss fehér, egy gyümölcsös rozé vagy egy elegáns pezsgő kereséséről. Minden részlet a fogyasztói élményt szolgálja.

bb1_v

A borászat átalakulását James Davis, elismert Master of Wine szakmai támogatása is segítette. A nemzetközi borvilágban szerzett tudása és Kácsor Bence, a BB főborásza – egyben a hazai borásztársadalom egyik legtehetségesebb fiatal szereplője – közös munkája révén a BB borok új szintre léptek.

bb2_v

A technológiai fejlődés, a nemzetközi trendek és a hazai értékek tökéletes harmóniában jelennek meg az új tételekben. A BB új borválasztéka a fogyasztói igényekhez igazodik: a jól ismert és sokak által keresett édes és félédes borok mellett új, a trendekhez igazodó, karakteres száraz tételek is helyet kaptak a felfrissített kínálatban.

bb3_v

 

A változás célja egyértelmű: mindenki megtalálja a BB-ben a saját borát, hétköznapi pillanatokra és különleges alkalmakra is. Kácsor Bence szerint az elmúlt időszakban több száz bort kóstoltak végig közösen, nemcsak a saját portfóliójukból, hanem a borvidék és Magyarország különböző borait is. Ez a tapasztalat megerősítette őket abban, mik az erősségeik, hol van még fejlődési lehetőség, és hogyan használhatják ki a bennük rejlő potenciált. Sok szó esett arról is, hogyan változnak ma a borfogyasztási szokások világszerte, és hogyan tudnak ehhez alkalmazkodni anélkül, hogy feladnák az értékeiket. A főborász szerint ez a közös munka számukra is fontos tanulási folyamat volt. Nem kaptak kész recepteket, nem vették át egy az egyben más országok tapasztalatait, hanem lépésről lépésre haladnak, saját tapasztalatokat gyűjtve fejlődnek. 

bb4_v

Tags: , , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.