You are here: Home > Termékekről > Az illat, amitől a méhek is boldogok – L’Erbolario Frangipani

Az illat, amitől a méhek is boldogok – L’Erbolario Frangipani

Tavaszi krétai utunkhoz tökéletesen passzolt a L’Erbolario Édes pillanatok névre keresztelt utazószettje, amelyben helyt kapott egy Frangipani parfüm és egy testápoló is. Ideális társnak ígérkeztek az útra, a sós tengervíz után pont egy tartalmasabb, lágy testápolóra van szükség a hidratáláshoz és a leanderek virágának édességét is magában hordozó plumeria, azaz a frangipáni virágillatát magába záró parfüm szintén pont a tavaszi görög léthez passzolt.

A testápoló jó textúrájú, nem csoda, hiszen szűz kókuszolaj, bio napraforgóolaj, olívaolaj és E-vitamin található benne. A krém könnyen felvihető és szinte azonnal beszívódó, gyorsan és „ragadásmentesen” hidratálja a bőrt, lágy, édes illat marad utána, amely a parfümmel finoman kiegészíthető. A frangipáni mellett az illat főbb jegyei a citrusok, a mandarin és az aromás bergamott, mellett még ott a cédrus és a borostyán is.

Nagyon szeretem a L’Erbolario utazószettjeit, mert mindig pont azt és úgy tartalmazza, amire nekem a rövidebb-hosszabb utazásaim során szükségem van. A mostani, rövidebb, csak kézipoggyászos utazásra ezért választottam az Édes pillanatokat, mivel fedélzetre felvihető mennyiségű terméket tartalmaz, súlya, mérete is ehhez a típusú utazáshoz igazodik, illata pedig tökéletesen passzolt a tavaszi szélhez, a nyíló virágok és fűszernövények aromájával terhes mediterrán illatáradathoz, a fényhez, a hangulathoz. Ahogy a szett vibráló nyári színei előrevetítik, úgy a beltartalom is igazolja ezt: a Frangipani ideális, harmonikus választás az idei nyárhoz.

frangipani_v

S hogy miért boldogok a méhek a frangipánitól? A krétai utunk során számos farmot, üvegházat látogattam meg, hogy lássam, honnan érkezik az üzleteinkbe, asztalunkra szezonon kívül a magas minőségű zöldség. Az üvegházakban lakó méhek minden alkalommal nagyon megörültek nekem, míg a partnereimre rá se hederítettek. A helyi gazdákkal hamar kiderítettük, hogy a frangipáni illata vonzza őket.

Tags: , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.