You are here: Home > Termékekről > Közösségi kávéélmény – megérkezett a Carafe a Nespresso kínálatába

Közösségi kávéélmény – megérkezett a Carafe a Nespresso kínálatába

Már a megismerkedésünk pillanatában tudtam, hogy a Vertuo többre hivatott, minthogy lebonyolítsa az én egyszemélyes kávéügyleteimet. Az alap kapszulakészletben is számos olyan kávét találtam, amelyeket nem bögrébe, hanem kiöntőben főztem le és kétfelé öntve ittuk a férjemmel.

Természetesen nem találtam fel a spanyolviaszt, a Vertuo a Nespresso fejlesztői szerint is tökéletesen alkalmas a közösségi kávézás élményéhez, éppen ezért most már nálunk is elérhető az a gyönyörű és a Nespresso-tól megszokott módon letisztult, praktikus és ergonómikus caraffa azaz kancsó, amely szépen becsusszan a kávégép alá, csőrébe gyűjti a lefolyó kávét és dupla falával őrzi annak melegét.

nesősz1_v

A Vertuo persze remek presszót főz, akár duplát is, egyre bővülő, most már több mint 30 kávét tartalmazó kapszulaválasztékában ott figyelnek a hosszabb kávék, a koffeinmentes tételek, a megszeretett termőterületek kávéi és azok a különféle ízek, amelyek mellé így ősszel felsorakozott a szezonban verhetetlen pumpkin spice latte, amely már a csomagolásával is az őszre, a Halloween-re hangol.

nesősz2_v

Akik a nagy klasszikusokat kedvelik, azoknak az dél-olasz presszók élményét, sűrű, mediterrán hangulatát adja a robusta-hangsúlyos, nemes egyszerűséggel Il Café-nak keresztelt kapszula, akik viszont jobban kedvelik a gyümölcsösebb, savasabb kávékat azoknak a lágy pörkölésű, krémes, nugátos jellegű Toccanto kínálta presszó adja meg ezt. És ahozzánk hasonló, a közösségi kávézásokra nyitott, több kávéfanatikus tömörítő családban élőknek pedig megérkezett a több mint fél liter kávét eredményező Carafe Pour-Over Style, amelyet nagyon szépen, lassan, kíméletesen főz le a Vertuo gép és amit a fogyasztás előtt mindenképp érdemes átkeverni.

Kellemes, kávéban gazdag őszünk lesz, érzem. 

Tags: ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.