You are here: Home > Termékekről > Costa kávé – mostantól otthon is

Costa kávé – mostantól otthon is

Mindig is személyes sikerként éltem meg, ha valakit rászoktattam a kávézásra. Rávezettem arra, hogy megértse: a kávé és a kávézás milyen minőségi élmény nyújt, hogy sokkal, de sokkal több a lefőzött ital, mint iható koffein.

Az esetek nagy többségében sikerrel jártam. A titkom – a saját töretlen lelkesedésem mellett – mindig az volt, hogy minőségi alternatívát nyújtottam, azaz az alapok gyors, de érthető ismertetése mellett rávilágítottam arra, hogy mitől is válik a kávézás jóval többé annál, mint hogy megiszunk egy pohár, egy csésze vagy egy bögre italt.

Az edukáció végére a delikvens boldogan adta meg magát. Így lett az összeköltözésünk pillanatában kávéfogyasztó a férjem, így törtek meg sorra a barátnőim, s így főzöm most már minden hajnalban a Nőknek is a reggeli indító és elviteles kávékat.

A kávézás azonban csalóka dolog. Pont olyan elmélyedni benne, mint bármilyen más tudományba kicsit belekontárkodni: az ember nagyon hamar rengeteg információ birtokába kerül, és bizony, ami még tegnap minőségben kielégítette, az holnapra már kevésnek bizonyul.

Ezért költöztek sorra a kávégépek a lakásba, duzzadt fel a kávés italokhoz szükséges eszközparkunk, és jelentek meg a válogatott kávék az életünkben. A kávészeretetünknek köszönhetően az utazásaink során is fontos tényezővé lépett elő, hogy hol és mit iszunk. Ha nincs az olthatatlan kávészenvedélyünk, akkor nem visszük a Nőket Costa Ricán kávéültetvényre, nem kutatjuk fel Itália legjobb feketéit, vagy nem tapasztaljuk meg barcelonai kiemelkedő kávékultúráját.

A kíváncsiságom folyamatosan hajt, így nagy örömmel vettem észre, hogy most már az egyik gyakorta látogatott kávézónk saját blendjeiből is tudok odahaza kávét főzni: a Costa kávék kínálatából szemezgetve változatos és izgalmas kávékat, kávés italokat készíthetek a saját konyhámban.

A kínálatban megtalálhatók a szemes kávék, a kotyogósokhoz tökéletes őrölt kávék és a kapszulák is. A portfólió részét képezik a sötét és közepes pörkölésű, kiegyensúlyozott ízprofilú blendek, amelyek mogyorós, csokoládés ízjegyeket hordoznak magukban.

A testesebb kávék mellett egy lágyabb, 100%-ban arabica kávéból készített keverék és egy igazi single origin, kolumbiai kávé szintén piacra kerül. Előbbiben a citrusos aromák mellett a csokoládé és a karamell dominál, utóbbit szintén az édeskés jegyek jellemzik, a kolumbiai kávéban főleg a méz és az égetett karamell jelenik meg. Mindkettő kitűnő feketén, és a 100% arabica blend remek alap a tejes kávés italokhoz is.

A Costa kávéival pillanatok alatt otthon is átélhetjük a Costa Coffee élményét, és könnyedén alakíthatjuk át akár a teraszunkat is igazi Costa Coffee kávézóvá.

costa_v

Tags:

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.