You are here: Home > Könyvről > Juice-okkal szebb az élet

Juice-okkal szebb az élet

Erre jött rá néhány éve Mattheisen Mária, aki azóta juice terapeutává képezte magát és folyamatosan kutatja, keresi, hogy a préselt gyümölcsök és zöldségek hogyan működnek a legjobban együtt, milyen párosokban találni meg az ízek és a hatóanyagok tökéletes kombinációját, hogy minél jobban segítsék a szervezetünk működését.

Sokan az életmódváltáskor csak azt tudják, hogy melyek azok az élelmiszerek, alapanyagok, amelyeknek búcsút kell inteniük, de sok esetben azzal nincsenek tisztában, hogy ezek helyett milyen tápanyagokkal, alapanyagokkal kell feltölteniük a kamrájukat és szervezetüket.

A tanácsadóként dolgozó Mária ügyfelei, barátai kérésének eleget téve most már nem csak kész termékek formájában mutatja meg az életmódváltás egy igen finom, iható útját, hanem könyvben írja le, hogy a feldolgozni kívánt alapanyagokból hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet, milyen variációkban szolgálják leginkább az egészségünket.

JUICE, amire a tested vágyik

JUICE, amire a tested vágyik

A könyvből megtudhatjuk, hogy a frissen préselt, gazdag tápértékű levekkel sokszor egy-egy étkezés is helyettesíthető. A hőkezelés nélkül készített levek nagy előnye, hogy élő anyagot tartalmaznak, azaz aktív enzimeket, pigmenteket és ásványi anyagokat, vitaminokat kapunk a fogyasztásukkal. A levek feldolgozottsági foka azonban kellően magas ahhoz, hogy ne terheljék meg feleslegesen a gyomrot, így a bennük található tápanyag hamar eljuthat a szervezetünk megfelelő sejtjeihez.

Az üde, friss szemléletű, gyakorlatban is jól alkalmazható könyv valóban nagy segítséget nyújthat azok számára, akik a juice-ok, préselt levek, gyümölcsök és zöldségek világán át keresik az utat az életmódjuk alakításához, megváltoztatásához.

juice1

Tags:

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.