You are here: Home > Termékekről > MÁDARA

MÁDARA

Mondhatnám, hogy azóta hiszek az állatkísérletektől mentes testápolásban és sminkekben, mióta Cucu és Bolyhos velünk él, hiszen a nyulak sajnos fő elszenvedői a minket kiszolgáló szépségipar legjavának, de hazudnék. Nagyjából a kilencvenes évek óta használok állatkíséret-mentes termékeket, és azóta is ezeket részesítem előnyben.

Ezért is örültem külön a MÁDARA megkeresésének, hiszen már alapból összekacsintottunk: a nyulaknak pont nálunk, a nappaliban van a legjobb helyük, nem laborokban. A MÁDARA sem ma kezdte ezt a vonalat, már több mint tíz éve készít és fejleszt természetes, vegán, a lett erdők-mezők legjavát hasznosító, állatkísérlet-mentes minőségi kozmetikumokat, pontosan tudja, hogy mire van szükség a ragyogó, szép bőr eléréséhez.

Zsófival két jól elkülöníthatő, de aktív korosztályt képviselünk: a márka mindkettőnknek meg tudott szólítani.

Zsófival két jól elkülöníthető, de aktív korosztályt képviselünk: a márka mindkettőnket meg tudott szólítani.

Most azonban valami teljesen újjal jelentkezett: megalkotta a makeup kollekcióját, amely – ahogy már a márkától megszokhattuk – 100%-ban vegán, állatkísérletek nélkül megalkotott és nagyon trendi.

Az eseményen született is rögvest egy vegán-vagány smink.

Az eseményen született is rögvest egy vegán-vagány smink.

Ugyanis attól, hogy természetes, etikus forrásból származó alapanyagokat használó termékcsaládról van szó, nem szabad abba a hibába esnünk, hogy azt feltételezzük: unalmas, visszafogott portékákkal állunk szemben.

A korábbi vonalukban is volt már olyan arcápoló, ami jó előfutára volt ennek a vonalnak, egy olyan termék, ahol a vevők visszajelzéseiből tudták, hogy van igény, lenne igény makeup termékekre is.

A MÁDARA MAKEUP kollekciója finom ásványi pigmentekkel, organikus növényi kivonatokkal, hyaluronsavval, C- és E-vitamin tartalommal, legmagasabb minőségű olajokkal és fixálókkal nem csak optikailag teszi szebbé az arcbőrt, hanem ápolja, táplálja is azt, ami számomra rendkívül fontos, mivel próbálom óvni a bőrömet, nem szeretem feláldozni egy-egy kiadósabb smink okán.

Ízléses, igényes installáció.

Ízléses, igényes installáció.

Tags:

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.