You are here: Home > Éttermekről, cukrászdákról > Barátságos cukrászda és bisztró a Vámház körúton

Barátságos cukrászda és bisztró a Vámház körúton

Egyre inkább azt veszem észre, hogy kezd kikopni a cukrászdába járás szokása. Mindenki csak berobog, megveszi a kávéját, sütijét, és út közben eszi meg, nem ül le vele. Ennek hatására kevesebb is lett az olyan kávézó, ahol az ember békésen elfogyaszthatná az ott megvásárolt terméket.

Szerencsére most egy újabb olyan cukrászda nyílt a városban, ahol az ember nyugis környezetben tölthet el egy kis időt. Annak ellenére, hogy igen csak forgalmas helyen nyitott meg az új Kemenes, a beltér ugyanolyan nyugodt és barátságos, mint a többi cukrászdájukban.  A vendégtér egyszerűen lenyűgöző. A meglepően tágas teret kanapék teszik otthonossá, gyönyörű csillárok emelik a fényét, a kiválasztott fogásinkat, desszertünket vagy kávénkat csodaszép asztalok mellett ülve fogyaszthatjuk, és még a tapéta is elképesztően dizájnos.

Kemenes_Vamhaz_krt_2

A családias hangulatú térhez – a Kemenes-féle filozófia szerint – hozzá tartoznak az otthonos ízek, amelyek mindenféle tartósítószer, ízfokozó és térfogatnövelő nélkül, csak természetes anyagokból születnek.

A cukrászdában megtalálni a hagyományos süteményeket, a zserbót és az almás pitét, de helyt kapnak a modernebb desszertek is, az évtizede regnáló macaron, illetve a különféle mousse alapú sütemények.

kemenes1

Ez az a hely, ahol el tudom képzelni magam. Ide ülök be egy fárasztó nap végén, meginni egy finom kávét és enni egy jóféle sütit. Annak meg aztán végképp szerencséje van, aki itt a környéken jár iskolába, vagy itt dolgozik, hiszen az ebédszünetben ők könnyedén betérhetnek ebédelni is, mivel a Kemenes-lánc új tagja nem csak cukrászda, hanem egyben bisztró, amely gyakran frissülő kínálattal várja vendégeit.

A Vámház körúti cukrászda kiváló hely megbeszélésekre, különféle események számára, és még jobb lesz, ha elkészül az alagsor, amely tökéletesen alkalmas helyszíne lesz számtalan rendezvénynek.

Tags:

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.