You are here: Home > Termékekről > Nem kukoricázunk! – megújul a Dreher

Nem kukoricázunk! – megújul a Dreher

Kilenc éve, egy kellemes nyári napon jártam először a Dreher sörgyárak területén, és nagyjából ekkor dőlt el, hogy bármilyen gyárba szóló meghívót is kapok, mennem kell. Lenyűgözött a történet, ahogy kialakult, változott, formálódott a sörgyár és az ott készülő nedűk. Beleszerettem a főzőházba, ledöbbentett a silók mérete, és – úgy mellékesen – a sörnek is nagyon örültem.

dreher4

Most kicsit másképp hozta a sors, az emlékeim nem koptak, azaz, amíg a kollegák a tárlatvezetésre koncentráltak, én addig boldogan vetettem bele magam a részletekbe, figyeltem a Zsolnay csempéket a falakon, a főzőház irányítószobájában tevékenykedő mestereket, és élveztem a most először bemutatásra kerülő turbinaház – még romjaiban is – impozáns voltát.

Ez az épület is megújul a közeljövőben.

Ez az épület is megújul a közeljövőben.

Az újdonságot az jelentette, hogy maga a túra csupán felvezetés volt, afféle bemelegítő a valódi eseményhez, amelyet a Dreher Gold piacra kerülése jelentett. A cég zászlós hajójának számító Dreher Classic ugyanis – kívül és belül is  -megújult, a vásárolói igények felmérésével, figyelembevételével, az aktuális piaci trendeknek megfelelő, de a korábbi italt nem megtagadó, abból eredő sör született.

dreher1

A Dreher Gold csupán három, klasszikus összetevőt tartalmaz: árpamalátát, komlót és tiszta vizet.  A Dreher Classicban megtalálható kukoricagríz már nem szerepel az összetevők között, de a kóstolás után biztosan állíthatom, nem is hiányzik. A gold jelző teljesen helyénvaló, az ital aranyló színe valóban megkapó és ízében is nagyon elegáns, tiszta, kerek, jól iható ital.

Jó látni, hogy a cég újít, de úgy, hogy közben gondosan ügyel a hagyományaira. A Dreher újításainak a Dreher Gold bevezetésével –az ígéretek szerint – nincs vége, kíváncsian várom, hogy milyen újításokkal, újdonságokkal, portfólió-bővüléssel fognak a jövőben előrukkolni.

dreher3_v

Tags:

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.